Co myślicie ,o mojej obsadzie akwarium ???
Moje akwarium ma 65l
Mam w nim takie rybki jak :
-1 samiec Bojownik Wspaniały
-1 samica kakadu
-2 brzanki różowe
-1 samca przeźroczki indyjskiej (wiem że trzyma je się po kilka w grupie ,ale w sklepie więcej nie mieli i czekam na dostawę )
-1 samicę i 2 samce danio czerwone
-2 zwinniki
-1 samica gupik (chcę dokupić)
-2 kiryski pstre
-2 kiryski albinosy
-2 kiryski spiżowe
-2 kardynałki
-1 skalar żaglowiec (wiem że akwa za małe i że żyją w grupie ale znajoma go kupiła do kuli i stwierdziła że jej się nie podoba i mi go dała teraz ja znalazłam mu dom dziś lub jutro wyjeżdża)
-2 rybki które nie wiem jak się nazywają są wielkości jak zwinnik tylko trochę mocniej zaokrąglone płetwy mają czerwonawe i od pyska do połowy ciała są srebne w czerwonym poblasku a od połowy po ogon są czarne na jednej footce jest ta rybka .
załączam footo akwa
oceńcie moje akwa jak wam się podoba i jeśli wiecie powiedzcie co to za rybka?
Moje akwarium ma 65l
Mam w nim takie rybki jak :
-1 samiec Bojownik Wspaniały
-1 samica kakadu
-2 brzanki różowe
-1 samca przeźroczki indyjskiej (wiem że trzyma je się po kilka w grupie ,ale w sklepie więcej nie mieli i czekam na dostawę )
-1 samicę i 2 samce danio czerwone
-2 zwinniki
-1 samica gupik (chcę dokupić)
-2 kiryski pstre
-2 kiryski albinosy
-2 kiryski spiżowe
-2 kardynałki
-1 skalar żaglowiec (wiem że akwa za małe i że żyją w grupie ale znajoma go kupiła do kuli i stwierdziła że jej się nie podoba i mi go dała teraz ja znalazłam mu dom dziś lub jutro wyjeżdża)
-2 rybki które nie wiem jak się nazywają są wielkości jak zwinnik tylko trochę mocniej zaokrąglone płetwy mają czerwonawe i od pyska do połowy ciała są srebne w czerwonym poblasku a od połowy po ogon są czarne na jednej footce jest ta rybka .
załączam footo akwa
oceńcie moje akwa jak wam się podoba i jeśli wiecie powiedzcie co to za rybka?