18.12.2012, 19:36
[undefined=undefined]NA SPRZEDAŻ KREWETKI RED CHERRY
Krewetki przeze mnie oferowane wystawiam w ogłoszeniu ponownie po kilkumiesięcznej przerwie. Była ona spowodowana "odświeżeniem" krwi w mojej hodowli. Kupnem nowych krewetek z innego źródła oraz wymieszaniu genów. Dzięki temu mają państwo gwarancję zakupu zdrowych i pięknych krewetek.
- Dobrze karmione, duża różnorodność pokarmów, oprócz granulatu 4 rodzaje suchego, do tego owoce i jeden pokarm wybarwiający a także pastylki.
- Chowane na krakowskiej kranówce, bez większych wymagań.
-zdrowie, z półprofesjonalnej hodowli
- DOBRA CENA
1zł/sztuka
(dla porównania na giełdzie akwarystycznej ceny zaczynają się od 3zł/szt)
-Odbiór osobisty na terenie Krakowa - Dębniki. W charakterystycznym miejscu na Ruczaju. Bez problemu można trafić.
- Chętnie odpowiem na wszelkie pytania, zapraszam na maila.
-Minimalna ilość zamówienia wynosi 10 sztuk.
-Zawsze dorzucam 1,2 lub więcej sztuk
-Krewetki na sprzedaż są cały czas, także proszę się nie sugerować datą ogłoszenia.
Uwaga!!! W okresie świątecznym do zamówienia min. 20 sztuk dorzucam całkowicie GRATIS kilka sadzonek nurzańca lub 5 krewetek!!! Zachęcam do kupna w tym okresie!
WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM NA MAILA:
:macciek123 @ gmail.com
(bez spacji pomiędzy małpą)
Załączam zdjęcie real foto - krewetka na zdjęciu pochodzi z mojej hodowli.
[/undefined]
Krewetki przeze mnie oferowane wystawiam w ogłoszeniu ponownie po kilkumiesięcznej przerwie. Była ona spowodowana "odświeżeniem" krwi w mojej hodowli. Kupnem nowych krewetek z innego źródła oraz wymieszaniu genów. Dzięki temu mają państwo gwarancję zakupu zdrowych i pięknych krewetek.
- Dobrze karmione, duża różnorodność pokarmów, oprócz granulatu 4 rodzaje suchego, do tego owoce i jeden pokarm wybarwiający a także pastylki.
- Chowane na krakowskiej kranówce, bez większych wymagań.
-zdrowie, z półprofesjonalnej hodowli
- DOBRA CENA
1zł/sztuka
(dla porównania na giełdzie akwarystycznej ceny zaczynają się od 3zł/szt)
-Odbiór osobisty na terenie Krakowa - Dębniki. W charakterystycznym miejscu na Ruczaju. Bez problemu można trafić.
- Chętnie odpowiem na wszelkie pytania, zapraszam na maila.
-Minimalna ilość zamówienia wynosi 10 sztuk.
-Zawsze dorzucam 1,2 lub więcej sztuk
-Krewetki na sprzedaż są cały czas, także proszę się nie sugerować datą ogłoszenia.
Uwaga!!! W okresie świątecznym do zamówienia min. 20 sztuk dorzucam całkowicie GRATIS kilka sadzonek nurzańca lub 5 krewetek!!! Zachęcam do kupna w tym okresie!
WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM NA MAILA:
:macciek123 @ gmail.com
(bez spacji pomiędzy małpą)
Załączam zdjęcie real foto - krewetka na zdjęciu pochodzi z mojej hodowli.
[/undefined]
https://www.facebook.com/pages/From-all-...6571785133
Zapraszam na stronkę na FB i zostawienie lajka!:)
pozdrawiam