• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Narybek

Witam otóż kupiłam mech , a w nim znalazłam takie gratisy: świderki, krewetka red chery, krewetka chyba tiger i narybek ;/ rybka wygląda jak mały otosek ale nie wiem na dniach zrobię jej foty i ocenicie. Jest w kotniku , co mam robić czym karmić , czy może być to pyłek dla krewetek to najmniejsza karma jaką mam, rybka ma 1 cm i przyssała się do mchu, nie wiem czy nie mam tego więcej, bo mchu dostałam 2000ml!! całe akwa w nim mam nic nie widać nie wiem co z nim robić...

112 l ogólne
30 l krewetkarium

nie wiem jaka to ryba, bynajmniej ja karmie tym co dorosłe rybki, tyle, że bardziej kruszę je w palcach (płatki) Wink

Ryba to otosek z tego co widzę . Będzie mogła u mnie zostać czy nie? Akwa 112l, krewetki, razborki galaxy, kirysy panda

112 l ogólne
30 l krewetkarium

raczej tak, tyle, że otosek to ryba stadna Wink ale zaznaczam, że obsady nie sa moją mocna stroną Tongue

Mam takie pytanie jeszcze. Czy anubias jest szkodliwy dla krewetek? Tak wyczytalam w internecie a właśnie pare anubiasów wsadziłam do akwa.

112 l ogólne
30 l krewetkarium

nie zauważyłem, a trzymałem kiedyś, tak samo piszą o cryptocorynach.... dla mnie to bzdury, ale to moje zdanie.

Krewetki nie lubią roślin o dużych liściach bo nie ma się gdzie schować jeżeli to są jakieś anubiasy nana to mogą być bez problemu do tego otoska dokup z 6 7 szt tyle że te rybki są drogie około 10 zł za sztukę.

P.S
Na co tobie tyle mchu ?

"NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU"

[url=http://en.grepolis.com/invite-4901565-en77?invitation_id=694106&invitation_mac=0db7d640&ref=player_invite_bbcode][/url]

Mech kupiłam dla krewetek małych, żeby miały gdzie się chować bo już parę razy na moich oczach razborki je powcinały. Nie zdałam sobie sprawy , że 2000ml to jednak będzie bardzo dużo!

Jak uważacie ? Wsadzić spowrotem anubiasy do akwa? Mam ich 5 sztuk . To chyba anubiasy barteri. Wyjęłam je wczoraj bo krewetka zaczęły się pokładać, a wyczytałam, że anubiasy szkodzą, bo wytwarzają szczzwiany . przeniosłam ją do kotnika.

112 l ogólne
30 l krewetkarium

(04.10.2012, 07:52)wiola254 napisał(a):  Jak uważacie ? Wsadzić spowrotem anubiasy do akwa? Mam ich 5 sztuk . To chyba anubiasy barteri. Wyjęłam je wczoraj bo krewetka zaczęły się pokładać, a wyczytałam, że anubiasy szkodzą, bo wytwarzają szczzwiany . przeniosłam ją do kotnika.

nie wszystko jest prawdą co wyczyta sie w necie. Powód kloska jest bardziej uzasadniony niż jakieś tam teorie wyssane z palca. MOże szkodzi ale moim babaulti i RC nic nie było nigdy, a anubiasa i cryptocoryne miałem. Teraz też pracuje nad RC i cryptocoryna jest i maja sie świetnie.

In reply to the lady asking about massage undressing, daegu massage, business trip daejeon, daejeon business trip thai, daegu aroma massage recommendation, business trip recommendation, thai aroma review massage aroma, cheap massage, buttocks massage, I highly recommend this great korean business massage site or beauty massage, massage business trip, aroma dish, shower massage, massage shower, business trip ???, daegu business trip, aroma massage dish, night massage, massage, together with this dig this about korean business massage info bearing in mind jeju massage, massage near seoul station, massage sauna, aroma massage dish, venus massage, regional massage, busan oltal massage, busan aroma recommendation, actual massage, aroma thai, on top of this high rated korean business massage blog which is also great. Also, have a look at this dig this for korean business massage link and don't forget daegu massage dish, gwangju thai, finishing massage, massage location, business trip aroma review, business trip site, jeonbuk business trip, daegu aroma massage, business trip korea, jeju massage, as well as this read full report on korean business massage details which is worth considering with thai aroma massage, massage waxing, jeonju thai, indong massage, massage healing, check this out about and don't forget jeju massage, massage busan, thai aroma, daegu business trip thai, jungang-ro massage, for good measure. Check more @ Cool Double Decker Bed Blog 4dd1917

Skocz do: