19.09.2012, 22:35
Nie chodzi mi o pielęgnice, tylko o filtracje - tzn. mogłabyś ją ulepszyć, nie jestem przemądrzały, ale inaczej nie będę pisać jak Ty tak do mnie. W sumie akwarium dałoby się zrobić lepsze tzn. wymienić pyszczaki na jakieś ryby które pływają przy powierzchni wody -np. bojki,gurami itp. Ja bym się bał dawać denne bo sobie wchodzą w droge z rakami, jaki Ty masz w ogóle litraż akwarium? I Planujesz swoje raczki rozmnażać? . akwarium nie wygląda na zbyt duże , a pyszczaki rosną spore (Masz młode red red-y).A no tak, nie jestem chamski, Ty po prostu nie znosisz krytyki,najbardziej byś chciała żeby ci słodzić, jakie to super, jakie to ahh ehh, ale po to wystawiamy zdj. na forum żeby poddać ocenie,nie musi być do końca pozytywna. Także swoje uwagi zostaw dla siebie
Akwarysta, Ty akurat się nie odzywaj, bo to chyba twoje największe zboczenie,przeczytał w paru wątkach że polecam pielęgnice jako obsadę i już się napalił że wszystkim piszę że powinni je mieć, tak naprawdę to nie, pielęgnice doradzam często gdy ktoś ma odpowiedni litraż i chcę wychować młode w ogólnym ,a z czym masz problem-tego chyba sam nie wiesz.+ Ty akurat 'wielbisz' raki, i mi to nie przeszkadza.
Akwarysta, Ty akurat się nie odzywaj, bo to chyba twoje największe zboczenie,przeczytał w paru wątkach że polecam pielęgnice jako obsadę i już się napalił że wszystkim piszę że powinni je mieć, tak naprawdę to nie, pielęgnice doradzam często gdy ktoś ma odpowiedni litraż i chcę wychować młode w ogólnym ,a z czym masz problem-tego chyba sam nie wiesz.+ Ty akurat 'wielbisz' raki, i mi to nie przeszkadza.
240l :
Andinoacara rivulatus 1+1
Thorichthys meeki 1+1
Heros efasciatus gold (red) 1+1
37,5l :
4+2 Gupik :)