• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moje raczki ;)

(15.09.2012, 21:46)sylwusia89 napisał(a):  Saletra sam nie wiesz co mówisz mam już tyle czasu i to dwa, mój kolega też tylko 2 większe i żaden nic nikomu nie zabił jak do tej pory także wstrzymaj się z takimi komentami. Mi wykopał 2 razy roślinkę, ale to przecież według Ciebie straszne rzeczy są! Tongue
Masz te raczki 4 tygodnie i mi raczysz mówić że ja niewiem co mówie? Miałem raki 6miesięcy,w tym czasie mi się rozmnożyły,z 2cm ,zrobiły się 12cm, i zrobiły wiele szkód ,a że u ciebie NIE MA CZEGO NISZCZYĆ bo w sumie prawie niczym w akwarium nie dysponujesz (oprócz brudnej wody)

240l :
Andinoacara rivulatus 1+1
Thorichthys meeki 1+1
Heros efasciatus gold (red) 1+1
37,5l :
4+2 Gupik :)

Tak bo te mam 4 tygodnie. Wcześniej miałam raka ale poza tym że od czasu do czasu lubił wykopać roślinkę czy przenosić kamyczki nic sie nie działo!Zreszto ten mój kolega ma 2 i to duże i jakoś żyją z rybami i też nie narzeka. Co do akwa każdy ma takie na jakie go stać i jakie chce mieć!W moim woda jest czysta bo wymieniana niedawno i podmieniana regularnie. Zajmij się swoim panie przemądrzalski i wszechwiedzący! A jak chcesz żebym dysponowała czymś więcej to poprostu wyślij mi pieniądze,wtedy wszystko się zmieni! Podać numer konta?
i przestań najeżdżać na ludzi! Jakiś szacunek się należy!

(18.09.2012, 22:28)sylwusia89 napisał(a):  Tak bo te mam 4 tygodnie. Wcześniej miałam raka ale poza tym że od czasu do czasu lubił wykopać roślinkę czy przenosić kamyczki nic sie nie działo!Zreszto ten mój kolega ma 2 i to duże i jakoś żyją z rybami i też nie narzeka. Co do akwa każdy ma takie na jakie go stać i jakie chce mieć!W moim woda jest czysta bo wymieniana niedawno i podmieniana regularnie. Zajmij się swoim panie przemądrzalski i wszechwiedzący! A jak chcesz żebym dysponowała czymś więcej to poprostu wyślij mi pieniądze,wtedy wszystko się zmieni! Podać numer konta?
i przestań najeżdżać na ludzi! Jakiś szacunek się należy!
Brawo ;] należało się

"NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU"

[url=http://en.grepolis.com/invite-4901565-en77?invitation_id=694106&invitation_mac=0db7d640&ref=player_invite_bbcode][/url]

klosek dzięki za wsparcie Smile

W sumie to może najechałem trochę ostrzej,ale mam racje, masz mętną wodę, ceramike i inne badziewa, zamiast płacić za taki szmelc mogłaś kupić jakieś rośliny,bo może niby nie?
Na dodatek masz złą obsadę , i pewnie sama niewiesz co to jest, nie będę ci tłumaczyć bo znowu się obrazisz i wybuchniesz na moją osobę.Pozatym, ja na ciebie nie najechałem, tylko na twoje akwarium,także zluzuj dziewczynko i trochę grzeczniej bo nie ma po co się spinać. Klosek twój komentarz nic nie wnosi do wątku,w sumie jak każdy inny.

240l :
Andinoacara rivulatus 1+1
Thorichthys meeki 1+1
Heros efasciatus gold (red) 1+1
37,5l :
4+2 Gupik :)

mam roślinki i same naturalne rzeczy jakie udało mi się zdobyć nic nie kupywałam i za nic nie zapłaciłam! Nawet rybki dostałam! Woda nie jest mętna chyba że u Ciebie i kolejny raz Ci mówie że jesteś chamski i przemądrzalski !!! I najlepiej będzie jak przestaniesz komentować moje posty bo Twoje opinie nic nie wnoszą tylko krytykujesz i się wymądrzasz. Także jak już wspomniałam na zmianę obsady, roślin i wystroju akwa możesz mi przysłać kasę chętnie dużo rzeczy zmienię!!

Dobra Sylwia daj już spokój szkoda się kłócić niech moderator przeczyści temat i zapomnijmy o sprawie. Szkoda nerwów

"NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU"

[url=http://en.grepolis.com/invite-4901565-en77?invitation_id=694106&invitation_mac=0db7d640&ref=player_invite_bbcode][/url]

jestem za Smile Big Grin

Sylwusia jestem pewny w 100% ze gdybys w akwarium miala chociaz jedna pielegnice, to Saletra nie napisal by ani slowa negatywnego o Twoim akwarium Wink Ehh trol jeden ;D A raczki naprawde super i jak teraz nie proboja ganiac ryb, to pozniej nic im nie zrobia Wink Co najwyzej jak cos Ci padnie to zje to zanim zauwarzysz braki Wink ale taka naturaBig Grin

przynajmniej zrobią mi przyjemnośc i sama zwłok nie będę musiała wyciągać Big Grin

Skocz do: