Temat zamknięty
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moje małe 100 l

Akwarium 100 l.
Założone w styczniu 2007.
Filtracja:
TETRA IN600 i Aquael FAN 3
Napowietrzanie: Pompka aquaela i kamyk n. 10 cm
Grzałka Aquael 150 W
Oświetlenie:
2x 18 ( standardowe świetlówki)

Wiem, że akwarium jest przerybione, postaram się w najbliższym czasie oddać trochę ryb.

Proszę o ocenę mojego baniaczka Smile

Obsada to:
8 malutenknich zbrojniczków
3 kardynałki
35 neonów inessa
2 skalary (1 bardzo malutki)
2 boje wspaniałe (1 bardzo malutka)
4 kiryski- malutkie
2 mieczyki ( parka )
gurami- małe
kiryśnik
2 gimicepsy i malutkiego giętkozęba
Wiem, że obada jes źle dobrana, ale w najbliższy poniedziałek wybieram się do sklepu akwarystycznego i oddam
wszystkie ryby, które nie pasują do siebie(kiryśnik, gibicepsy, giętkozęby, zbrojniki, kiryski itp.)

Załączone pliki Miniatury

fajne

Nie chcę płacić za nic
Wolę kraść
Nie chcę piąć się w górę
Wolę spaść
Nie chcę o nic prosić
Wolę żądać
Na nikogo, na nikogo
Nie chcę się ozglądać

Chcę być nielegalny

Piszę poprawnie po polsku.

Nom z wyglądu fajne, ale koniecznie zrób porządek z obsadą Big Grin Ja bym zostawił neony i kiryski. Ja bym zmienił tło na czarne.

Ładnie wygląda. Podoba mi się. Co do obsady to bym wyrzucił skalary i kardynałki, a dokupił bym neonków Smile

Piękne!

Nie lubię kul, do kuli włóż sobie suszone
płatki róż albo cukierki! Staż 8 lat :)
Służę pomocą!:P
Piszę poprawnie po polsku.

Linki z niepotrzebnymi tematami lub powtarzającymi się, wysyłajcie na PW do moderatorów!! Ułatwicie moderatorom pracę a przy tym pomożecie utrzymać porządek na forum!

Podoba mi się.
Ukryłam bym ten ślauch Tongue

Jak chcesz chodować sobie neonki to bozbadz się skalarów (przecierz neonki to bedzie dla nich pokarmn). I wyżuć kardynałki jak mówił Jokeru popieram jego zdanie, a co do reszty to nie mam zastrzezeń obsada ładnie dobra roslinna oczywiscie, dobre oświetlenie,, napowietrzanie i filtracje tez dobra.

Jeżeli pomoge kliknij w reputacje.
Masz pytania pisz na gg 8458677__

Neonów na pewno już starczy, nie dokupuj ich więcej. Skalary oddaj i niedługo będziesz musiał/ała oddać 2 zbrojniki, lecz troche czasu minie Wink

BaRaNeK napisał(a):Piękne!

Nie kuś losu za to jedno słowo, mogę Ci kliknąć na reputacji negatywa. Na pozytywny komentarz musisz zapracować.

Akwarium bardzo ładne,świetnie zachowany pierwszy plan. Schowałbym ten wężyk i zakrył filtr.Co do obsady to już pewnie wiesz, co masz zrobić. Życzę większego zbiornika w przyszłościSmile

Matthew napisał(a):i niedługo będziesz musiał/ała oddać 2 zbrojniki, lecz troche czasu minie Wink

Dlaczego tak uważasz??

Masz pytania - 600-717-223

gg: 6643531

http://aquaparadise.fora.pl/ - Zapraszamy :)
www.jokeru.cba.pl

Piszę poprawnie po polsku
Temat zamknięty

Skocz do: