01.01.2008, 20:20
01.01.2008, 23:08
Prezentuje się ciekawie, a i obsada ok.
Jedynie sztuczne rośliny (szczególnie kaktus) naruszają moje poczucie dobrego smaku.
Jedynie sztuczne rośliny (szczególnie kaktus) naruszają moje poczucie dobrego smaku.
02.01.2008, 20:16
Jakie masz oświetlenie, i jakie parametry wody? Zrób może zdjęcje całego akwa ;?
02.01.2008, 21:09
03.01.2008, 16:36
Fajnie, roślinki sie rozrosną to bedzie ok. Przydałby sie jeszcze jakis maly korzonek moim zdaniem...
03.01.2008, 17:11
Jeżeli chodzi ci o to, że go nie ma, to jest tylko z tyłu po lewej stronie. Ale i tak pomyślę nad jakimś małym korzeniem i kilkoma małymi roślinkami
03.01.2008, 17:45
Tak mi się zdawało, że coś tam jest... To może daj go na przód ;? A roślinki ładne, tylko czekać aż sie rozrosną
Wyciągnij moze tego kaktusa :? Co to za roślinka po prawej stronie? Sztuczna?
Wyciągnij moze tego kaktusa :? Co to za roślinka po prawej stronie? Sztuczna?
03.01.2008, 21:22
EEEEEEE akwa ładne tylko wyciągnij tego KAKTUSA on psuje cały urok tego akwa i wogóle nie pasuje do tego srodowiska!!!
03.01.2008, 22:15
Oki, ale mala sztuczna zostaje :] Kaktus jest sztuczny, kupiony w Kakadu ;/
Dawno tutaj nic nie pisalem, wiec mysle, ze moge napisac post pod postem. Mysle nad kupnem 5-6 neonkow innesa, co o tym sadzicie?
Dawno tutaj nic nie pisalem, wiec mysle, ze moge napisac post pod postem. Mysle nad kupnem 5-6 neonkow innesa, co o tym sadzicie?
13.01.2008, 11:13
Przyznam Ci szczerze, że podziwiam ludzi, którzy mają dość małe zbiorniki, w których jest wszystko w miarę porządku próbowałem kiedyś coś zrobić w zbiorniku Twojej wielkości u mnie była to porażka. Akwarium masz bardzo ciekawe i zadbane. Mógłbyś popracować nad zdjęciami, spróbuj od góry dodać więcej oświetlenia na czas zrobienia zdjęcia np. lampkę halogenową i zrobić zdjęcie bez lampy błyskowej. Obudowy z świetlówkami nie ściągaj a lampkę skieruj przez otwory, które służą do karmienia ryb w obudowie.Jak nie masz obudowy dodaj więcej światła na czas zrobienia zdięcia [duzo] i bez lampy
« Starszy temat | Nowszy temat »