• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wygięta ryba w akwarium

Mam pewien problem, nie wiem czy to z powodu zimnej wody w akwarium, ( woda w akwarium 21 0C. ), ale ta ryba jeden raz leży do góry brzuchem, raz jest wygięta, zawsze pływa przy powierzchni wody. Nie znam się na akwarystyce, ale może ktoś będzie wiedzieć co się dzieje z tą rybą.

Ostrzeżenie: 10% Zły dział
Przenoszę do działu 'Choroby ryb' - BlackHawk88

(12.02.2012, 19:58)to4ek_12 napisał(a):  Mam pewien problem, nie wiem czy to z powodu zimnej wody w akwarium, ( woda w akwarium 21 0C. ), ale ta ryba jeden raz leży do góry brzuchem, raz jest wygięta, zawsze pływa przy powierzchni wody. |Nie znam sie na akwarystyce, ale może ktoś bedzie wiedzieć co sie dzieje z tą rybą.
Przeczytaj jeszcze raz ten swój post i zastanów się czy ktokolwiek jest w stanie odpowiedzieć ci na niego... "ta ryba" to może śledź? W takim razie zimna woda jej nie zaszkodziła. Jak nie znasz się na akwarystce i nie chcesz się poznać to oddaj komuś to "akwarium", może znajdziesz bardziej odpowiedzialnego opiekuna... Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać...

200l./T5 3x45W/kubełek/RO/CO2

Bombka nie nabijaj się tylko po prostu mu doradź. A wracając do tematu to powiedz coś więcej na temat tego akwarium bo faktycznie nikt nic mądrego ci nie powie. Napisz jaka to ryba, jaka masz obsade, rośliny, jaki masz sprzęt itd. Opisz wszystko...

Sądzę, że to przeziębiony pęcherz pławny, moja zuzia się tak zachowywała.
A podskakuje gdy stukniesz?

why not just google it

Skocz do: