Temat zamknięty

obsada ryb i roslin

Cześć mam do was pytanko właśnie zakładam akwarium i mam dylemat co do nowych lokatorów podoba mi się akwarium typu Malawi z pyszczkami lub kolcobrzuchy lecz mogą być to także inne ryby i nie tylko. Muszą być kolorowe do obsady mam akwarium ponad 300l.również podobają mi się akwaria obficie obsadzone mam też do wykorzystania jakieś 30kg wapienia filipińskiego temperaturę mogę regulować od 20 do 40 stopni również mogę zapewnić stałe pH filtr firmy Eheim nad filtrujący wypełniony zeolitem i węglem aktywnym. Czekam na propozycje chciałbym abyście mi doradzili!!!

Już to przerabialiśmy. Zamiast kopiować swoje poprzednie wypociny napisz czarno na białym (czytelnie i zrozumiale) wszystko jak się należy. Zapoznaj się z regulaminem zamieszczania tematów

Ostrzeżenie(FORUM WARNING SYSTEM):
20% = w/w
100%=ban

Proponuje zdecydować się najpierw na biotop

530l - Malawi
530l - Zimne
400l - Towarzyskie
77l - 2D
160l - Tanganika
54l Kotnik

Nie udzielam porad na PW i GG

Oto mi chodzi macie mi pomóc i doradzić!!!

Akwarium będzie stało u ciebie, wiec ma się podobać tobie.

My nic nie mamy, co najwyżej możemy pomóc.

Popraw ortografię

530l - Malawi
530l - Zimne
400l - Towarzyskie
77l - 2D
160l - Tanganika
54l Kotnik

Nie udzielam porad na PW i GG

Co zrobić? Ludzie szanujcie innych użytkowników forum (nie tylko tego) i piszcie zgodnie z zasadami języka polskiego... Co Wy do szkoły podstawowej nie chodziliście? Tak ogólna uwaga...

Co do tematu to Ty powinieneś wiedzieć co chcesz hodować.
Wrzuć dużo korzeni, liście dębu i szyszki olchy na dno, z obsady 6 skalarów, stado koło 10 kirysów na dno, 10-12 otosków, ławicę ok. 30-40 sztuk neonów, a na dno apisto. I masz eleganckie BW.

"Alejami wycackany szedł se jakiś gość,
Facjata niby owszem, może być.
I nagle potknął się o kamień rycząc "Och, psiakość!
Jak oni mogą w tej Warszawie żyć!...""
Temat zamknięty

Skocz do: