08.12.2011, 00:19
Tak jak w temacie. Postanowiłem założyć (kolejne
) akwarium. Tym razem wybór padł na akwa roślinne. Wszystko już mam obmyślone żwirek,obsadę itp.... Dylemat nastąpił gdy przyszło do wyboru filtra. Ma to być akwarium o poj. 45l gdyż niestety nie mam miejsca na większe. Myślałem nad filtrami wewnętrznymi, ale tak pomyślałem sobie, że akwarium i tak jest małe i po co zajmować niepotrzebnie w nim miejsce więc chciałem się zdecydować na filtr zewnętrzny. I tu moje pytanie: Czy ten filterek aquaela da rade? Czy ktoś go mial? Jak się sprawuje?
Z góry dzięki
) akwarium. Tym razem wybór padł na akwa roślinne. Wszystko już mam obmyślone żwirek,obsadę itp.... Dylemat nastąpił gdy przyszło do wyboru filtra. Ma to być akwarium o poj. 45l gdyż niestety nie mam miejsca na większe. Myślałem nad filtrami wewnętrznymi, ale tak pomyślałem sobie, że akwarium i tak jest małe i po co zajmować niepotrzebnie w nim miejsce więc chciałem się zdecydować na filtr zewnętrzny. I tu moje pytanie: Czy ten filterek aquaela da rade? Czy ktoś go mial? Jak się sprawuje? Z góry dzięki
Sprytnie