• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Choroba molinezji
Question 

Witam,
Około tygodnia temu wzięłam na przechowanie 3 molinezje z akwarium znajdującego się w mojej szkole. Nie wiem nic o paramentrach tamtego akwarium. Przez ten czas zachowywały się normalnie, jednak wczoraj pod skrzelami jednej z molinezji pojawiła się gulka wielkości ok. połówy porzeczki. Na jej czubku jest biała plamka. Rybka zachowywała się tak jak reszta, raz tylko przyłapałam ją na siedzeniu na dnie zbiornika w otoczeniu kirysków. Pokarm pobiera normalnie. Na razie nie mam możliwości wykonania zdjęcia. Nie mam drugiego akwarium by przeprowadzić kwarantannę, na wszelki wypadek przełożyłam ją do dużego słoika. Co to za choroba i czy jest zaraźliwa? Jakie leczenie mam zastosować?
Paramentry zbiornika:
60l, założony ok. 2 lata temu, dojrzewał 2 tygodnie, filtr Aquael fan-1 plus, włączony cały czas.
Obsada: 4 kiryski pstre, 5 razbor klinowych, 3 neony (zamierzam kilka dokupić), para pielęgniczek ramireza + dodane 3 molinezje black molly.
Rośliny: Anubias, ludwigia płożąca, niewiele.
Założona jest grzałka, utrzymuję stałą temperaturę 25 stopni. Karmię je tym, co inne ryby: wafelki Tetra Wafer Mix, płatki Tropical Vegetable. Raz podałam im suszone dafnie (jeśłi to istotne).
Wodę podmieniam raz na tydzień, dwa, ok. 2/3 wody, filtr czyszczę w czasie mycia akwarium, przy co drugiej podmiance.

Proszę o szybką pomoc,
Pozdrawiam,
Nallerine.

why not just google it

To the man inquiring about 2500 usd to cad, pakistani rupee to usd, dubai currency to usd, taka rate, usd to philippine peso, aud to euro, canadian dollar in indian rupees, universal currency converter, 1 dollar to pkr today, us dollar to inr, xe exchange, forex bureau near me, qar to inr today, thb euro, currency exchange rates, I highly suggest this a total noob about currency rate link or rand to gbp, german currency to inr, 1 pound in pakistani rupees, vnd to sgd, convert pounds to euros, rupee, 50 aud to usd, egp to usd, dollar to rupee converter, 1 gbp to aed, sek to cad, peso to myr, 1usd, mex to usd, aud to won, together with this cool currency rate blog as well as 1000 gbp to usd, 1 aed to php, dirham to pound, rand to pula, pound to huf, nbe exchange rate, idr to gbp, aed to zar, 150 usd to jmd, yuan to cad, kwd to lkr, 10 euros to dollars, kwacha to rand, peso to won, aed to inr rate, as well as this he has a good point for currency exchange site which is also great. Also, have a look at this find out more on currency rate tips together with usd to jod, hkd to cny, 1200 euro to inr, gbp to thb, rm to aud, 1 euro to dollar, usd to idr, aed to sek, 1000 usd to jmd, gbp to hkd, 1 eur to egp, historical exchange rates, tl to euro, php to dollar, dollars to colones, on top of this published here about currency rate url and don't forget dollar value, gbp to nzd, dollar exchange, 1 dirham in pakistani rupees today, 1 dirham in nepali rupees, conversational tone on not forgetting sites such as $1 dollar to naira today black market, 100 euro to dollar, us exchange rate, euro to vnd, 20000 yen to usd, for good measure. Check more @ Awesome Currency Exchange Info d3427a3

Skocz do: