[split] Problem z filtrem

(08.07.2010, 22:56)enemy33 napisał(a):  Witam,
Jestem początkowym akwarysta i mam pewien problem. Popsuł mi sie filtr z jakieś przyczyny dzisiaj, albo mi sie nie popsuł. Siedziałem sobie przy komputerze,a tu nagle patrze co tak chwile kiryski i wiekszosc rybek przy powierzchni wody. Ja w szoku cały, aż się do teraz trzęse. Patrze nie chodzi nie wiem bawiłem sie co pewien nim czas, lekko leciała woda ale to wciąż za mało zdjełęm gąbke tak w reszcie szybko działa. Co było tego przyczynom? Filt jest nowy nie ma nawet 2 miesiecy? I co mam dalej robić?

Z TEGO CO NAPISALES TO NIEDOGONCA JEST WINA FILTA ACZKOLWIEK DOBRZE GO WYCZYSC MOZE MA REGULACJE PAREPLYWU A RACZEJ FILTRY MAJA TAKA REGULACJE PISZESZTEZR ORYPKACH KTORE PODESZLY PD POWIESZCHNIE WODY ZBYT MALE NAPOEIETRZANIE ZAOPARZSIE W POMKE NAPOWIETRZAJACA TAKIE ZACHOWANIE MOZE BYC TERZSPOWODOWANE ZBYT WYSOKA TEMPERATURA SPRAWDZ

(10.07.2010, 12:12)dragonuk napisał(a):  Z TEGO CO NAPISALES TO NIEDOGONCA JEST WINA FILTA ACZKOLWIEK DOBRZE GO WYCZYSC MOZE MA REGULACJE PAREPLYWU A RACZEJ FILTRY MAJA TAKA REGULACJE PISZESZTEZR ORYPKACH KTORE PODESZLY PD POWIESZCHNIE WODY ZBYT MALE NAPOEIETRZANIE ZAOPARZSIE W POMKE NAPOWIETRZAJACA TAKIE ZACHOWANIE MOZE BYC TERZSPOWODOWANE ZBYT WYSOKA TEMPERATURA SPRAWDZ

Hohoho kolego, nie jestem tutaj moderatorem ale tobie radziłbym zaopatrzeć się w słownik ortograficzny.

hihihihiSmile

Zła kula !!!

Moderatorzy ratujcie!
Zamiast pedzelka moze byc nie uzywana szczoteczka do zebow, albo patyczek do uszu (najlepiej nie uzywany Big Grin)

Skocz do: