• 1 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mój otosek:)

Jak w temacie. Moje otoski lubią być fotografowaneBig Grin

Jak miło widzieć otoska Smile Ten wygląda na dość sporego? Wink

Nie tak na zdjęciu wygląda. on ma około 3cm. Dzisiaj kupiłem jeszcze dwa i mam razem pięć.

Otoski to fajne rybki, dosyć żywiołowe, moje lubią szybko pływać po całym akwa, czasem się ścigają, albo urządzają zawody kto pierwszy przy tafli wody Wink Ładny otos

DziękujęSmile Po całym KRakowie szukałem ich i w jednym jedynym sklepie były(nie wiedziałem jeszcze o giełdzie) Moje otoski natomiast są przyssane do szyby długi czas. Czyszczą?
grzesiek1993zag ile masz otosków?

Ja mam 3 ale dokupię 2-3.
I jednego mam "świrka" pływa czasami do góry bruchem takjakby się do tafli przysysał Big Grin

Ja mam niestety 5 leniuchów, bo siedzą na korzeniu lub są przyssane do szyby i ciągle(tak mi się wydaje) jedzą

HELL BOY napisał(a):Ja mam 3 ale dokupię 2-3.
I jednego mam "świrka" pływa czasami do góry bruchem takjakby się do tafli przysysał Big Grin

Też mam 3 i właśnie czasami tak też robią Big Grin

A to dobrze Smile A dzisiaj dwa zablokowały się koło przylepca dyfuzora, tak obok siebie, włożyłem rękę żeby odchylić dyfuzor i już 2 amano czyściły rękę Smile

No otoski to niezawodni sprzątacze ... mam je dopiero 2 dni a wylizały mi już sporo glonów. Niestety bardzo dużo przy tym srają i na dnie leży pełno małych otocinklusowych bobków. Otoski to ryby bardzo wrażliwe na azotany(tyny) a rozkładające się odchody własnie takie związki wydzielają. Co teraz ? Mam czyścic akwa codziennie czy jak? Wasze też tyle srają ??? Rolleyes

"I think I'm a pig. I have this uncanny ability to look at myself in the mirror and say, 'This is a pig. You are a f***ing piece of s**t.'" - Mike Tyson

Skocz do: