• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kolejna z moich rybek -WELON
Big Grin 

[attachment=9025]Okazala rybka.Wypasla sie jako jedyny welonek w moim zbiorniczku ;P

350L
w 'remoncie' ;P

To jest zwykły karaś z długimi płetwami. Połączenie karasia i pielęgnic=bez komentarza.

Bez sensu :/
0/10

Czy tam jest papuzia?? Rolleyes

Moze male wyjasnienia co do mojej rybki Wink

Tak w tle jest papuzia.
Rybka (karas z dlugimi pletwami) ma swoja historie i przezycia.
Kolega kupil sobie kiedys 2 rybki do zbiornika 15 litrowego i jedna z nich byl wlasnie moj karas.
Rybki rosly sobie i rosly az zrobily sie troszke za duze na ten zbiornik.Jedna z nich-wlasnie ta ze zdjecia kilkakrotnie wyskoczyla z akwarium. Kolega poprosil mnie o pomoc widzac moj 400l zbiornik bojac sie ze rybka wyskoczy w nocy i sie zasuszy.
Nie moglem odmowic tym bardziej, ze moje akwarium bylo jeszcze prawie puste (poczatkowe stadium). Rybka jest bardzo ladna i przyzwyczailem sie do niej. Nie moge jej tak poprostu oddac do sklepu :/

Same negatywne opinie a przeciez macie ocenic rybke i jej wyglad a nie miejsce gdzie plywa...

350L
w 'remoncie' ;P

Mi się ryba podoba bo lubię je bardzo, ale jej towarzystwo już mi się nie podoba.

sama rybka jest ok tylko obsada z nią nie zabardzo

obsada obsada nie o to tu chodzi jak dal rybke to rybke oceniac a nie obsdae co innego gdyby dal wszystkie jako temat ;p

ladna rybka podoba mi sie Smile

Czy karasie to nie są ryby zimnowodne a papuzie tropikalne? Co one robią w akwarium razem?
ps. super tapeta i żwirek.

Post ten wyraża opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani żadnym innym. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Jeśli się z nimi nie zgadzasz - ustaw się w kolejce:)

Skocz do: