10
witam kupiłem od znajomego który zlikwidował akwa filtr który jest z glona i parę ozdóbek ceramicznych i korzeń wyparzyłem to wszystko we wrzątku ceramike z glona wyczyściłem szczotka ale co mam zrobic z korzeniem i filtrem....
i jeszcze jedno pytanko czy ten filtr nie spowoduje jakiś zakłóceń w akwa...ten filtr składa sie z gabki i jest tam jeszcze jakis koszyczek z takimi czarnymi kamyczkami jakby węgielkami
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.12.2009, 02:02 {2} przez
Olek.)
5
Możliwe ze to węgiel aktywny wywal bo niepotrzebne dokup zamiast tego ceramikę w zoologiku.
Filtr potraktować szczotką ryżową , gąbkę wypłukać nie gotować !, korzeń wygotować , ceramiczne ozdóbki wyrzucić albo dać na półkę
6
Weź Ty chłopie zainstaluj Sobie przeglądarkę z kontrolą pisowni, bo aż w oczy szczypie jak się to czyta.
126 L
Masz problem z moderatorem? Wydaje Ci się, że masz rację?
Daruj sobie. To i tak nie ma sensu.
10
ok dziękuje
Mattoid ..to
po prostu nie czytaj ja nie mam czasu siedzieć cały dzień przed
kompem a pisze szybko i nie patrze jak....kapito!!!!!!
proszę o zamknięcie postu
muminek ale o jaka ceramikę ci chodzi?????
Posty zostały połączone.Proszę korzystać z opcji edytuj.Prawy dolny róg posta
Proszę starać się pisać poprawnie- można używać
przeglądarki która podkreśla błędy.Proszę sprawdzać post przed wysłaniem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.12.2009, 14:31 {2} przez
Olek.)
37
basebal3 napisał(a):ok dziękuje Mattoid ..to po prostu nie czytaj ja nie mam czasu siedzieć cały dzień przed kompem a pisze szybko i nie patrze jak....kapito!!!!!!
Jeśli napisanie zdania zajmuje Ci cały dzień to rozumiem i współczuje.
Szczerze mówiąc nie widzę tu żadnego zdania tylko zawiły wywód bez znaków interpunkcyjnych,dużych liter ale z pięknymi błędami.
Dyktanda są w podstawówce tam gdzie Twoje miejsce.
basebal3 napisał(a):muminek ale o jaka ceramikę ci chodzi?????
Cytat:witam kupiłem od znajomego który zlikwidował akwa filtr który jest z glona i parę ozdóbek ceramicznych i korzeń
Chyba tą.Może zacznij czytać to co piszesz......
basebal3 napisał(a):proszę o zamknięcie postu
A proszę Cię bardzo.