Temat zamknięty
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

jak obczyścic z glonów???

witam kupiłem od znajomego który zlikwidował akwa filtr który jest z glona i parę ozdóbek ceramicznych i korzeń wyparzyłem to wszystko we wrzątku ceramike z glona wyczyściłem szczotka ale co mam zrobic z korzeniem i filtrem....
i jeszcze jedno pytanko czy ten filtr nie spowoduje jakiś zakłóceń w akwa...ten filtr składa sie z gabki i jest tam jeszcze jakis koszyczek z takimi czarnymi kamyczkami jakby węgielkami

Możliwe ze to węgiel aktywny wywal bo niepotrzebne dokup zamiast tego ceramikę w zoologiku.
Filtr potraktować szczotką ryżową , gąbkę wypłukać nie gotować !, korzeń wygotować , ceramiczne ozdóbki wyrzucić albo dać na półkę

Weź Ty chłopie zainstaluj Sobie przeglądarkę z kontrolą pisowni, bo aż w oczy szczypie jak się to czyta.

126 L

Masz problem z moderatorem? Wydaje Ci się, że masz rację?
Daruj sobie. To i tak nie ma sensu.

ok dziękuje Mattoid ..to po prostu nie czytaj ja nie mam czasu siedzieć cały dzień przed kompem a pisze szybko i nie patrze jak....kapito!!!!!!
proszę o zamknięcie postu

muminek ale o jaka ceramikę ci chodzi?????
Posty zostały połączone.Proszę korzystać z opcji edytuj.Prawy dolny róg posta

Proszę starać się pisać poprawnie- można używać
przeglądarki która podkreśla błędy.Proszę sprawdzać post przed wysłaniem.

basebal3 napisał(a):ok dziękuje Mattoid ..to po prostu nie czytaj ja nie mam czasu siedzieć cały dzień przed kompem a pisze szybko i nie patrze jak....kapito!!!!!!
Jeśli napisanie zdania zajmuje Ci cały dzień to rozumiem i współczuje.
Szczerze mówiąc nie widzę tu żadnego zdania tylko zawiły wywód bez znaków interpunkcyjnych,dużych liter ale z pięknymi błędami.
Dyktanda są w podstawówce tam gdzie Twoje miejsce.

basebal3 napisał(a):muminek ale o jaka ceramikę ci chodzi?????
Cytat:witam kupiłem od znajomego który zlikwidował akwa filtr który jest z glona i parę ozdóbek ceramicznych i korzeń
Chyba tą.Może zacznij czytać to co piszesz......
basebal3 napisał(a):proszę o zamknięcie postu
A proszę Cię bardzo.

Radomskie forum akwarystyczne:
http://www.akwarystyka-radom.ugu.pl

Temat zamknięty

Skocz do: