• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ZooBotanica - fotorelacja

W dniach 28-30 sierpnia w Hali Stulecia we Wrocławiu odbyły się targi zoologiczno-botaniczne ZooBotanica, byłem na nich przez całe 2 ostatnie dni, a więc zamieszczam kilka fotek z tego wypadu a także, zachęcam innych by dołączyli się i wrzucili to co nafocili Smile

za chwilę ciąg dalszy, bo w jednym poście nie można załączyć aż tylu obrazków Smile

Dolnośląskie Forum Akwarystyczne:
www.dfa.net.pl

805L

a teraz fotki kolegi Andrzeja, nick Leszczu25:

www.dfa.net.pl

805L

i znów ciąg dalszy...

Krewetkaria o łącznej wartości około 18 tys. zł

i każde osobno:

to by było na tyle...

www.dfa.net.pl

805L

bardzo fajnie zorganizowane spotkanie i piękne akwaria Smile
szkoda, że u mnie nie ma takiego czegoś, nie dziwię się, bo mieszkam w Pile - takie średnie miasto.. Smile

ludzie z całej Polski się zjeżdżali więc z Piły do Wrocławia to rzut beretem Big Grin

www.dfa.net.pl

805L

Byłem byłem ale ceny były że szok ale git kupiłem tam rosliny

impreza pierwsza klasa
szkoda ze mnie tam nie było Tongue

ceny były przeciętne, ale za to, pod koniec targów, gdy wystawcy się zwijali tzn koło godz. 18 można było się targować i wyłapać okazjeSmile tak kupiłem zestaw co2 butle 6kg (pełna) z reduktorem aqua-art'u

z zaworkiem precyzyjnym (chociaż nie wiem po co on tu, bo samym reduktorem bardzo ładnie i bardzo precyzyjnie się ustala podawanie gazu), zaworkiem przeciw zwrotnym, dyfuzorem i do tego gratis kilka neonek do stadka i kila kosiarek za przystępna cenęSmile tylko nie było w tym licznika bąbelek.

www.dfa.net.pl

805L

Też byłem.

bomboszek napisał(a):Też byłem.

Ja też.W sobotę między 13 a 18

Skocz do: