• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[split] Gupik - samiec - mój pupilek

witam tez bym chciala sie pochwalic moim ulubionym gupikiem Smile oto on            

mmmmmm Ładniutki ^^ jak się nazywa?

w jakim akwarium go trzymasz,znaczy ile litrów ma akwa?

akwa 112 l profilowane Smile tlo wewnetrzne oprocz niego mam 4 samice 1 samca , 3 neonki , 3 glonojady 1 labeo i krewetke w srode dojda nastepne krewecie Smile dopiero zaczynam zarybiac nasze nowe akwarium Wink mam nadzieje ze mi sie rozmnoza gupiki i krewecie Smile

Gupik przepiękny,gupiki się bardzo łatwo mnożą,więc myśle że niedługo doczekasz się maluchów.Wsaw foty swojego akwarium w galerii.Chętnie zobacze.

oto moj baniak a tak dokladniej to mojego meza bo to on go dostala z cala zawartoscia od mojej mamy naswoje urodziny Smile wypasiony prezent od tesciowej hihihihi ale to ja o niego dbam roslinek nie mam za wiele prawde mowic chce dac wiecej mchu jawajskiego i kabombe bo w srode dojda mi krewecie Smile aha i od dzis mam nowy filtr tamten stary zielony juz jest wyciagniety Smile    

a i rybek na razie malo jest bo baniaczek mamy dopiero 2 tyg a przedtem mielismy taki 20 litrowy :/ ale mam nadzieje ze po wyplacie sie troche zarybi albo ze znajdzie sie ktos kto ma przerybienie u siebie hihihi Smile
Posty zostały połączone.Proszę korzystać z opcji edytuj.Prawy dolny róg posta

Akwa ładne ale zza filtra wyjmij tą sztuczną ozdobę i daj więcej roślinek za korzeniem z lewej.
ps: gupik śliczny

ładny gupiczek

Śliczny ten gupik.

akwa ma juz wiecej roslinek i nowy filtr i pare rybek wiecej i kilka kreweci wiecej Smile jutro postraram sie wrzucic aktualne foto dzis wieczorem zrobie Smile

Skocz do: