14.08.2009, 22:23
czesć! no więc tak: mam karlika szponiastego i 5 gupików w akwarium..... chciałabym jeszcze dokupić sobie danio lub brzanki różowe lub jeszcze jakieś inne rybcie
problem w tym że mam juz gupiki które karmię specjalnym pokarmem przeznaczonym dla nich: tetra guppy. skład: m.in. mięso ryby, lecytyna, olej roslinny, wyciągi z alg, krewetka, gluten, brązowy ryż.
wolałabym nie zmieniac im jedzenia gdy moje akwa zapełni sie innymi rybami, czy mogłabym je karmić pokarmem dla gupików? moge dokupic inne jedzenie dla ryb zimnolubnych i podawać obydwa, ale czy danio i inne rybki nie otruja sie tym albo coś? (wiem że to troche głupie pytanie ale wole być pewna na 100 % )
dzięki z góry za odp :p
problem w tym że mam juz gupiki które karmię specjalnym pokarmem przeznaczonym dla nich: tetra guppy. skład: m.in. mięso ryby, lecytyna, olej roslinny, wyciągi z alg, krewetka, gluten, brązowy ryż.wolałabym nie zmieniac im jedzenia gdy moje akwa zapełni sie innymi rybami, czy mogłabym je karmić pokarmem dla gupików? moge dokupic inne jedzenie dla ryb zimnolubnych i podawać obydwa, ale czy danio i inne rybki nie otruja sie tym albo coś? (wiem że to troche głupie pytanie ale wole być pewna na 100 % )
dzięki z góry za odp :p