14.06.2008, 17:40
Witam!
Nad moją obsadą zastanawiam się cały czas.Drukuje to na papierze,gniotę i drukuje coś innego.(Łącznie zużyłem całe opakowanie papieru
)Bardzo podobają mi się p.kakadu.Chciałbym je mieć w dużych ilościach.Pragnę również zakupić ramirezki,ale muszę pamiętać,że od znajomego dostanę parkę skalarów.I tu moje pytanie: Czy taka obsada może być:
-4xp.Kakadu (w jakich proporcjach ile samica na ile samców?)
-3xPielęgniczka ramireza 2 samice i 1 samiec
-2x skalar
+
Ekipa sanitarna (kirys otosek)
Akwarium 160 l filtr tetra tec 700.Oświetlenie 3x30+1x15W
I jeszcze pytanie o pokarmy:Takie wystarczą aby pielęgniczki miały piękny kolorek :d
: Tropical Vitality&Color,Ovo vit,Bio vit Tetra Vital.Pokarm żywy:młode larwy komarów i dorosłe(0chotka)
Nad moją obsadą zastanawiam się cały czas.Drukuje to na papierze,gniotę i drukuje coś innego.(Łącznie zużyłem całe opakowanie papieru
)Bardzo podobają mi się p.kakadu.Chciałbym je mieć w dużych ilościach.Pragnę również zakupić ramirezki,ale muszę pamiętać,że od znajomego dostanę parkę skalarów.I tu moje pytanie: Czy taka obsada może być:-4xp.Kakadu (w jakich proporcjach ile samica na ile samców?)
-3xPielęgniczka ramireza 2 samice i 1 samiec
-2x skalar
+
Ekipa sanitarna (kirys otosek)
Akwarium 160 l filtr tetra tec 700.Oświetlenie 3x30+1x15W
I jeszcze pytanie o pokarmy:Takie wystarczą aby pielęgniczki miały piękny kolorek :d
: Tropical Vitality&Color,Ovo vit,Bio vit Tetra Vital.Pokarm żywy:młode larwy komarów i dorosłe(0chotka)