08.06.2009, 17:04
Może i tak. Nigdy takich kwiatków nie dostawałem, jest to pierwszy, co nie zmienia faktu że nie zasłużony.
Pozdrawiam.
Piotrek.
pyrkosz61 napisał(a):Może i tak. Nigdy takich kwiatków nie dostawałem, jest to pierwszy, co nie zmienia faktu że nie zasłużony.
viktim napisał(a):praca moderatorow-rowniez naszych- jest bardzo wazna i potrzebna i nikt tego nie neguje. Ale jezeli moderatorzy, ktorzy nota bene wyslali ostrzezenia, sami mowia zeby sie tym az tak nie przejmowac- to tutaj chyba jest cos nie tak.
viktim napisał(a):Tu nie chodzi o wielka walke pomiedzy moderatorami i reszta tylko o zdrowy rozsadek i umiar we wszystkim. O co wszystkich bardzo prosze. Jestesmy ludzmi i kazdy popelnia bledy.Tak właśnie. Moderator też człowiek
justfilied233 napisał(a):a ja się zastanawiałem o co kejdiemu chodziJestem dziewczyną...
justfilied233 napisał(a):jak tak strasznie jesteście za polskościąNie przesadzajmy...
justfilied233 napisał(a):skoro to jest polska, to jest polskie forum, tu sie pisze po polsku i wszystko jest po polsku to to też powinno.Na tym forum jest tak, że wiadomości generowane automatycznie przy przyznawaniu ostrzeżeń są po angielsku i nic na to nie poradzę.
justfilied233 napisał(a):Ja nie będę za każdym razem translatora włączał żeby sprawdzić co tam piszeNie musisz, wystarczy raz. Te wiadomości są do siebie bardzo podobne. Dostałeś już niejedną, spróbuj doszukać się analogii. Na pewno sobie poradzisz.
justfilied233 napisał(a):Ktoś napisał to jest wysyłane automatycznie to proszę tą automatykę zmienić na polskąObawiam się, że nie ma takiej możliwości.
justfilied233 napisał(a):Ciekawe co by moderatorzy powiedzieli jak bym zaczął w różnych tematach po angielsku odpowiadać wy mozecie to czemu ja nie.Nikt tu jak dotąd nie stosował takich praktyk, ale jeśli Ty bardzo chcesz to proszę bardzo
justfilied233 napisał(a):Proszę o zmienienie tego lub napisanie do kogo mam się zgłosić w tej sprawie.
Cytat:If there is something not right about this message, please forward it to your board Administrator.Do administratora forum z zażaleniami
Kesi napisał(a):Jeżeli ktoś ma problemy ze zrozumieniem tak prostych angielskich zdań (najwyraźniej źle was uczą w szkole języków) to polecam dostępne słowniki online np. http://www.ling.pl/.No to mnie koleżanka pocieszyła , nawet na sprzątaczkę się nie nadaję.Może to komuś wydać się dziwne ale jak ja chodziłem do szkoły to jedynym słusznym językiem obcym był rosyjski .Z angielskim parę lat temu nawet próbowałem ale kiepsko szło brak motywacji albo głowa już nie ta ,czyżby czas umierać ?
Ludzie zginiecie w obecnym świecie nie znając przynajmniej angielskiego. Dobrze wam radzę weźcie się porządnie za naukę.
Proponuje wam łatwy system, codziennie uczcie się 5 słówek ze słownika na pamięć, powtarzajcie je kolejnego dnia i uczcie się 5 następnym. Po roku czasu będziecie mieć taki zasób słów, że nic was nie powinno zaskoczyć.
Ja pracując w sklepie muszę znać płynnie dwa języki.
Teraz nawet sprzątaczka ma wymagany język angielski.
Kesi napisał(a):Ludzie na poziomie jak prof.Animal doskonale to rozumieją.