• 7 Głosów - 4.29 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jesteś nowy? Przywitaj się!

Witam,jestem Radek akwarium mam od 2002 roku aż do dziś Smile
Zainspirowały mnie ostatnio Pielegnice Meeka,tak samo lubie pawiookie lecz kupuje nowy zbiornik dla moich meek Smile
Ogółem interesuje się sportem,muzyką,Akwarystyką oczywiście,I zwierzętami domowymi ;]

112l-Meeki
53-Krewetkarium

Witam wszystkich serdecznie Wink

Powinnam już dawno się przywitać, oj nieładnie. Teraz się poprawiam: Witam wszystkich!Smile
Akwarium mam od trzech tygodni, 200l.

Witam wszystkich , mam na imię Grzesiek i jestem anonimowym a.....kwarystą :p
Mam nadzieję dużo się dowiedzieć z tego forum i doskonaląc umiejętności i zdobywając wiedzę akwarystyczną stwarzać coraz to lepsze akwaria.

Witam, mam na imię Karolina, akwarium dopiero w planach, głównie z powodu nieciekawych warunków lokalowych ( 1 pokój). w rybkach zakochana jestem całe życie, bo z ojcem zawsze ieliśmy jakieś akwarium odkąd skończyłam 7 lat ( ostatnie 2 akwaria to jak dla mnie monstrualne 400litrów z pyszczakami i 300litrowe specjalne (bardzo wysokie) ze skalarami). Wydawało mi się zawsze,że o rybkach tyle wiem, wymądrzałąm sie przed znajomymi w sklepach akwarystycznych, ale po rejestracji na forum i przeczytaniu kilkudziesięciu tematów.czuję się jak debil. Może to i dobrze Smile.

queen24 napisał(a):ale po rejestracji na forum i przeczytaniu kilkudziesięciu tematów.czuję się jak debil. Może to i dobrze Smile.

Hhehe ja też Smile
Witaj na forum Wink

Witam wszystkich forumowiczów!
Moja kariera akwarystyczna zaczeła się od skalarów obecnie MALAWI!!!!!!!Big GrinTongueTongueTongueBig Grin

witam mam na imie bartek akwarium posiadam od paru tygodni chwilowo 33l ale chce cos wiekszego
Część z reklamą została usunięta.Na tego typu posty jest odpowiedni dział: http://www.akwaswiat.net/masz-swoje-akwa...204-5.html

Czesc,jestem Agnieszka.Zapomnialam sie przedstawicWink.Jeszcze nie mam akwarium,ala niedlugo bede miala i wole sie przygotowacWink

Witam sie serdecznie. Jestem tu nowa. Oprocz rybek (niedlugo przedstawie jak teraz wygladaja oba zbiorniki) mieszkaja z nami dwie suczki:

i krolis:

Skocz do: