4
7
Dlaczego plaga? No jak widać na załączonym zdjęciu krewetka jest kotna, ale nie rozumiem dlaczego nazywasz to plagą?
4
czarnulaola napisał(a):Dlaczego plaga? No jak widać na załączonym zdjęciu krewetka jest kotna, ale nie rozumiem dlaczego nazywasz to plagą?
Witam.
To takie żartobliwe stwierdzenie z mojej strony ze względu na ilości krewetek , które pojawiają się z jednego miotu.
A ponieważ moje akwarium jest ogólne to i tak przetrwają najbardziej sprytne osobniki .
Krewetki mają to do siebie ,że w przeciągu kilku miesięcy potrafi ich przybyć dosłownie masa

Pozdrawiam.
11
Plaga ? czym się przejmujesz. Wymienisz część na pokarm np lub coś innego i jeszcze będziesz zadowolony
[...]Tu jest [potrzebna] mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć...
4
nie przejmuję się pisałem że ten zwrot to mały żarcik jest ok naturalna selekcja
Pozdrawiam.
19
a żebyście wiedzieli że ja mam plagę krewetek z 10 zrobiło się chyba ze 300sztuk jak nie więcej a fajne te krewety są
4
kamil1991.05 napisał(a):a żebyście wiedzieli że ja mam plagę krewetek z 10 zrobiło się chyba ze 300sztuk jak nie więcej a fajne te krewety są
No właśnie to miałem na myśli pisząc "plaga"
Krewecie są super i bardzo pożyteczne

Pozdrawiam.
0
Fajnie na nią patrzeć aż miło

, lubię takie zdjęcia.
Teraz tylko czekać aż będą same śmigały po akwarium.
7
Witaj.
Tak samo jak ty mam krewetki z początku trzymałem je w karmiku i widziałem to samo co ty...
I możesz się cieszyć bo jak więcej krewetek tak ma to będzie plaga ale nie za duża

Mi z 5 krewetek zrobiło się 40 reszty nie poszło policzyć

Pozdrawiam i życzę szczęścia w hodowli
http://www.akwaswiat.net/-112l-ogolne-wo...-7133.html
Moje odnowione akwarium.Zapraszam do komentowania.
Piszę poprawnie po polsku.
Sory za błędy w pisowni mam rękę złamaną ...