17.01.2009, 16:04
Wierzę w Ciebie masz potencjał 
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.

Doma napisał(a):Bardzo słusznie, jednak nawet gdyby to było zrobione po "majowemu"apri cort napisał(a):Doma, maja dobrze radzi, ale rób po swojemu, bo jak zrobisz po majowemu, to będzie mai aranż, a nie Twójdoczytaj wszystko i rób jak Ci w duszy gra, bo widać, że masz rękę
Heh, majowy aranż to nie będzieJuż mam pewien plan jak to tym razem(mam nadzieję, ze dobrze) urządzić. Aranżacja będzie całkiem inna.
to aranż i tak nie byłby mój, bo jak wcześniej pisałam ja bym poza eleocharisem użyła całkiem innych roślin. Przedstawiłam tylko taki mały zarys koncepcji żeby zobrazować pewne zasady aranżacji.
maja napisał(a):Ps. Chorobcia, zdaje mi się Doma, że nakręciłaś trend na minizbiorniki. Może i ja przeproszę się z moim 11-litrowym szkiełkiem
Ale 11 l.(cube, czy prostopadłościan?) zupełnie inaczej będzie się prezentować niż np. 1 l.
No i po tym, jak niechcęcy rzuciłam zwiniętym pampersem, celując do przedpokoju, a on wpadł do kuli, to miałam pretekst żeby się tego pozbyć hahahaaaa!!
do ciebie nie nabijaj sobie postówpeter10 napisał(a):Wiesz do mniedo ciebie nie nabijaj sobie postów
Akwarium fajne lecz rośliny w kiepskim stanie
Ja mam natomiast pytanie ad. cube. Co myślicie o tym by zastosować CO2 w tabletkach w takich mikrobie ( oczywiście odpowiednio wyliczone) hmm?
kahim napisał(a):A co za róznica kto ile sobie nabija postów. Piotruś, daj spokój i tak nic nie poradziszA ile litrów? Moim zdaniem w b. małym cube nie potrzeba co2, wystarczy dobre podłoże, oświetlenie i odpowiednie nawożenie. No chyba żeby to było np. 8 l. wtedy ok, a może jakiś mały system co2?Ja mam natomiast pytanie ad. cube. Co myślicie o tym by zastosować CO2 w tabletkach w takich mikrobie ( oczywiście odpowiednio wyliczone) hmm?