Sonda: Czy rozmnożyleś/łaś kiedyś bojownika syjamskiego?
tak
nie
    Wyniki sondy

• 7 Głosów - 3.71 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rozmnażanie Bojowników

w zoologicznym powiedzieli , że 25 starczy Smile. a kiedy mogę oddać po wykluciu bojowniki?? ile czasu ojciec ma z nimi siedzieć ?? ile się rodzi/wykluwa??

25 nie starczy, a w zoologicznych sie nie znają, tylko chcą ci sprzedać.. ja nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, ale kolezanka nefrete jest, jak zauważyłam - jak nie wierzysz, to ją spytaj

ja rożmnażałem te ryby bo miałem ich hodowle choć przyjaźnie się z tysonem to się nie zgodzzę że najlepiej startym pokrmem najlepiej "zieloną wodą" czyli pierwotniakami

rybki możesz sprzedać, kiedy będą wybarwione, będą pobierały suchy pokarm, i będą przypominały duże ryby. (a do trzymania 1+2 40lSmile))

Morilek oddaje Ci honor moje wychowały sie na startym pokarmie ale poczytałem o pierwotniakach są lepsze

Kaliber 44, Paktofonika [*]Magik[*]

300l - Ameryka Południowa Pawiookie
http://www.akwaswiat.net/-300l-ameryka-p...5924-3.htm

www.Pawiookie.pl

Kiedy rybki się wybarwią ?? Ile ojciec ma z nimi być w akwarium ??

I jeszcze jedno pytanko ;]. Jakie mają być paski na samiczkach ,pionowe , czy poziome??
Question 

Hej,mam pytanie i prośbę. Dziś patrzę a mój bojownik buduje w rogu akwa gniazdo. Już grzeje wodę w mniejszym , ale jak już zaczoł je budować, to czy można mu przerwać. Musze go przeniaćś , bo jak będą male to 1 samiec i 2 samice + glonojad nie mogą siedzieć w 13l. !!!

a jakie to pytanie i jaka prośba?

Nie zrozumiałaś,w 13l chce je rozmnożyć. A tamte ryby mam w większym , ale chodzi o ty CZY MOGĘ PRZENIEŚĆ SAMCA BOJKA DO AKWARIUM TARŁOWEGO , JAK W ZWYKŁYM ZACZOŁ ROBIĆ GNIZDO Z BĄBELKÓW ??
prośba - doradżcie

Skocz do: