Temat zamknięty
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[200l - narożne - OGÓLNE] wikiii

zdjęcia >:[

Wikiii chyba mnie zaraziłas tym narożniakiem >.<

nie scierpię jak nie bede go miala >.< takie cudo wyglada jak telewizor ><

*_* kocham skalarki :]

i naleśniki >.<'

Piszę poprawnie po polsku.

jestem kobietą >:[

Wiki, czy ja sie doczekam tych zdjęc ? ;>

54 - ogólne.

doczekasz się w swoim czasie. narazie nawet nie planuje robić zdjęć bo jestem ostatnio całymi dniami zajęta

To nie oglądaj tych filmów tylko aqa czeka no i my też Big Grin

filmyBig GrinCool no i jeszcze coś ale to bardziej ważniejsze niż akwa Sad
fotki przyjdą w swim czasie bo sprawy się źle toczą, nie będę pisać jakie.

Dawno nie byłam w tym wątku, myślałam, ze już pewnie pełno zdjęć wsadzonych - a tu nic.. cisza tylko!
Kiedy zdjęcia ? Smile

54 - ogólne.

Aaqa teraz wygląda zajebiście Wink tylko wiki nie da zdjęć bo jest chora i aparatu nie ma Big Grin

Witam, Wikii, nie wiem, co byś chciała tu zmieniaćSmile? Jest ładnie, przestronnie, ryby zadowolone.
Co do obsady to tylko bym wymieniła 2 bocje na 1 gurami i 1 kiryska, np. pandę albo pstrego. Niestety, nie rozumiem, co złego jest w tym, że Twoje piękne, dorodne gurami nie ma oczka?!
U mnie w akwarium opiekuję się 2 rybkami z jednym oczkiem i szczerze mówiąc, uważam, że obok glonojadów i welonków są najfajniejsze!!! Mają wspaniałą osobowość, bo (wielbiciele neonków-nie czytajcie tego!!!) moim zdaniem ładne neonki czerwone i czarne nie są takie miłe. Tylko "stoją, jakby czekały na taksówkę"TongueWink. I cieszę się, że udało mi się dać im ciepły kąt, bo i Szczęściarz (kirysek pstry), i Karolek (platka "tuxedo") są szczęśliwi i mają kolegów, domek i zaokrąglone brzuszki, czyli to, czego rybkom do szczęścia potrzebaBig GrinTongueSmileCool!!! Pozdrawiam.

pusto pusto i do tego cichoTongue.......
peter ja już zdrowa od dzisiaj Big Grin jutro jade na wesele i mnei nie będzie. we wtorek będę troszke zmieniać pare rzeczy w akwa i w czwartek/piątek powinny być fotki Smilezależy kiedy będzie mi się chciało Tongue
BETTAmaniak co do obsady moja gurami nie ma oczka dlatego że miała jakąś chorobę (nie pamiętam jaką bo to dawno było) i jej odpadło i się zagoiło ładnie . Przyznam bardzo szczerze że jej nie lubie, bo jest taka zamulona, wole papuźki. Ostatnio zauważyłam że "podgryza" i gania mojego skalara :/ chyba ją komuś oddam razem z glonojadem syjamczakiem Smile ale jeszcze się zobaczy jak się sprawy potoczą Big Grin POŻYJEMY zobaczymy Smile
pozdr
Temat zamknięty

Skocz do: