7
Witam!
Prosiłbym o kilka słów na temat tego preparatu. Chodzi np. o ogólne wrażenie - czy opłaca się go stosować, a przede wszystkim: na ile pokarmu wystarcza opakowanie 15ml przy karmieniu raz dziennie.
puchatekubus
36
Witam!
preparat pozwala uzupełnić nedobory witamin i mikroelementow, mozna go dodać do karmy albo po prostu wlać do wody. przyspiesza wzrost narybku i pomaga w tarle no i oczywiściie dostarcza witamin potrzebnych aby zapobiec chorobom-żeby były efekty musisz go stosować regularnie, ja stosuję dla zdrowia ryb, poznieważ nie mam ryb które sie rozmnażają, daje w podmianie wody ok. 15 kropli i moje ryby są zdrowe dosłownie jak ryba. hehe

jak najbardziej polecam.
p.s czytaam że można go wkraplać w granulki i inne karmy, ale dokładnie nie wiem jak to z tym jest więc ci nei powiem
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.05.2008, 16:57 {2} przez
wikiii.)
6
Sama go stosuje od zawsze, ale nigdy do wody, to nie ma sensu.
Ryby dostają dwa razy w tygodniu pokarm nasączony kilkoma kropelkami preparatu.
Obserwując ryby, myślę że to im w zupełności wystarczy.
7
hmmm... z tegoco piszecie, rozumiem, że raczej opłaca się go stosować. Ja do tej pory stosowałem 1/2 dawki TetraVital, środek wydaje mi się być drogi, więc szukam zamiennika - wydaje mi się że sera się bardziej opłaca. A na ile wystarcza Wam Fishtamin jakiej wielkości i przy jakim karmienu?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.05.2008, 10:20 {2} przez
puchatekubus.)