• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pielęgnica Ramireza - białe kropki na czole

Szczerze mówiąc to ja tu nic złego nie widzę. Inne ryby ok wciąż? Może trafiłeś taką kiepską. Rożni hodowcy i różne buble wychodzą. Ja miałem swoje przeboje z neonami inessa. 60% ryb dostało raka w przeciągu paru miesięcy. Kiepskie geny.

200 L Ameryka Poludniowa

28 l Krewetki

"Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś"

Kelvezu, a do hospicjum oddales te neonki czy do konca sie opiekowalesBig Grin????

Akwarium 90L
Wielogatunkowe/Roslinne
Obsada :
- Neon czerwony 15szt.

Czyli co teraz mam zrobić? PH mam wysokie około 7.5 - może przez to? Staram się obniżać, ale boje się zrobić przyduchę. Chyba robią się dziury w tych punktach.

Nie jest aż tak wysokie żeby zaszkodzić. To ryby rozmnażane w niewoli, raczej nie były trzymane w wodzie o ph 6. To nie wiem, może to co skalary czasem mają, dziura w głowie. Autentyczna choroba.

Dziku, zostawiłem je. Ale chudły w oczach i w końcu padły. Nie mogłem znaleźć opiekunki z trzeciego świata Smile

200 L Ameryka Poludniowa

28 l Krewetki

"Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś"

Dziurawica pasuje jak ulal, pisalem wczesniej.
(31.07.2015, 18:19)Kelvezu napisał(a):  Nie jest aż tak wysokie żeby zaszkodzić. To ryby rozmnażane w niewoli, raczej nie były trzymane w wodzie o ph 6. To nie wiem, może to co skalary czasem mają, dziura w głowie. Autentyczna choroba.

Dziku, zostawiłem je. Ale chudły w oczach i w końcu padły. Nie mogłem znaleźć opiekunki z trzeciego świata Smile

I wszystko jasneBig Grin

Akwarium 90L
Wielogatunkowe/Roslinne
Obsada :
- Neon czerwony 15szt.

Rozpocząć ponownie leczenie w małym, 6l akwarium? Musiałbym kupić jakiś prosty filtr, grzałkę jakąś mam.

Połowa głowy Pielęgnicy zrobiła się czarna.
Znalazłem temat na angielskim forum, ktoś miał podobny problem: http://www.fishlore.com/fishforum/ram-ci...black.html

Proszę o pomoc

For the man inquiring about latest gadgets, tech talks, kuomintang, patriot party, rick j caruso political party, herschel walker politics, populist party, hillary clinton 2024, karl rove, independent politics, I highly recommend this great news in 2026-27 url or bloc quebecois leader, susan del percio, emerging technologies 2022, tech masters, social libertarianism, new business, kemp abrams debate, dark money, new blue party, mark shields, bearing in mind this top news in 2026-27 link which is worth considering with ppp party, online business from home, political affairs, adam laxalt twitter, xray technician, pbs commentator mark shields, tech news today, m pharm, franchises for sale, verify my business, which is worth considering with this high rated news in 2026-27 url which is also great. Also, have a look at this this hyperlink on news in 2026-27 info bearing in mind electronic technician, amway pyramid scheme, technology, political justice, tech tv, nothing tech, tech electronics, chat tech, kari lake appeal, warnock and walker, on top of this linked here about news in 2026-27 details bearing in mind business partner, united conservative party, starbucks franchise, politics news now, richest politicians, and agree with on for good measure. Check more @ Awesome 2026-27 News Info dd19177

Skocz do: