27
Kesi napisał(a):rabcik łatwiej by było Ci doradzić jakbyś napisał jakie masz fundusze na filtr.
fundusze mam do 200 zł che mieć te ryby co mam teraz oprócz 4 brzanek zielonych
15
22
Nie lubię kul, do kuli włóż sobie suszone
płatki róż albo cukierki! Staż 8 lat :)
Służę pomocą!:P
Piszę poprawnie po polsku.
Linki z niepotrzebnymi tematami lub powtarzającymi się, wysyłajcie na PW do moderatorów!! Ułatwicie moderatorom pracę a przy tym pomożecie utrzymać porządek na forum!
11
Jokeru, a nie 205 jak już?
Ta ex 700 byłaby ok a nawet za duża
Pozdrawiam,
Emi
Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów -
www.gsa.org.pl
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.05.2008, 15:07 {2} przez
emiloos.)
27
Jokeru napisał(a):Wobec tego kup sobie ten filtr:
http://www.allegro.pl/item352917305_hage...y_dvd.html
a jak chciałbym pozbyć się wszystkich rybek i hodować tam kilka pyszczków??
4
Powiedz mi, na co się zdecydowałeś, osobiście powiem Ci gdybym zaczynał przygodę z akwarystyka to na tym poziomie tematu zgłupiałbym.Temat jak temat myślę ze troszkę bez sensu, bo tylu ilu użytkowników to tyle propozycji. Nie jednokrotnie ludzie zachwalają pierwsze własne zakupione filtry, nie znając innych marek, filtru nie kupuje się raz na kwartał. Oczywiście są też tacy, co zmienili, co najmniej dwa, ale to też jest mało, aby się wypowiedzieć. Osobiście powiem Ci tak ze powinieneś przejść się do sklepu obejrzeć dokładnie wykonanie danego produktu, poczytać o warunkach gwarancji ( niektóre firmy dają zastępcze filtry na okres gwarancyjny) i zdecydować się na zakup.
15
emiloos napisał(a):Jokeru, a nie 205 jak już?
205 już jest kilkadziesiąt zł droższy. Wcześniej pisałem o 205, teraz wypowiedziałem się pod względem ceny

Uważam, że 105 w zupełności wystarczy
rabcik napisał(a):Jokeru napisał(a):Wobec tego kup sobie ten filtr:
http://www.allegro.pl/item352917305_hage...y_dvd.html
a jak chciałbym pozbyć się wszystkich rybek i hodować tam kilka pyszczków??
Jeżeli już chcesz mieć pyszczaki to skłaniałbym się ku 205. Odrobina "nadfiltracji" im nie zaszkodzi
bumboo z kilkoma filtrami miałem styczność i naprawdę uważam, że Fluval jest lepszy od Tetry

Niemniej jednak widząc wypowiedzi w tym temacie faktycznie lepiej rzucić monetą albo samemu przejść się do sklepu
4
Jokeru napisał(a):bumboo z kilkoma filtrami miałem styczność i naprawdę uważam, że Fluval jest lepszy od Tetry
Niemniej jednak widząc wypowiedzi w tym temacie faktycznie lepiej rzucić monetą albo samemu przejść się do sklepu 
Dokładnie tak samo uważam jak ty, lecz po tylu wypowiedziach i tak ten, kto chce kupić będzie musiał się przejść do sklepu. W domu mam tetre i jej właśnie nigdy bym już nie kupił.
27
bumboo napisał(a):Jokeru napisał(a):bumboo z kilkoma filtrami miałem styczność i naprawdę uważam, że Fluval jest lepszy od Tetry
Dokładnie tak samo uważam jak ty, lecz po tylu wypowiedziach i tak ten, kto chce kupić będzie musiał się przejść do sklepu. W domu mam tetre i jej właśnie nigdy bym już nie kupił.
zdecydowałem się biorę FLUVALA 205 na razie nie będzie mi potrzebna tak dobra filtracja ale myślę przyszłościowo bo nie wiem co mi jeszcze do głowy w przyszłości wpadnie ( nie chodzi mi ze za 10 lat)
15
Wobec tego temat do zamknięcia