• 7 Głosów - 4.29 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jesteś nowy? Przywitaj się!

Witaj.

Pytania zadawaj w odpowiednich działach, najlepiej w tematach dotyczących Twoich problemów.
Np. temat dotyczący obsad: http://www.akwaswiat.net/obsada-54l-63l-...43-23.html
Na pewno ktoś odpowie, w tym temacie raczej nikt.

(04.06.2013, 19:53)marcin0714 napisał(a):  Witaj.

Pytania zadawaj w odpowiednich działach, najlepiej w tematach dotyczących Twoich problemów.
Np. temat dotyczący obsad: http://www.akwaswiat.net/obsada-54l-63l-...43-23.html
Na pewno ktoś odpowie, w tym temacie raczej nikt.

Dzięki

Witam wszystkich Wink Wiem, wiem, pierwsze wpisy nie za bardzo, ale zanim napiszę coś więcej - przeczytam artykuły na ten temat Smile Przepraszam z góry za to, że próbowałam udowodnić, że znam się na rzeczy, ale w sumie jestem "zielona" i muszę się jeszcze wieeele nauczyć Wink

(04.06.2013, 22:26)Taiga Aisaka napisał(a):  Witam wszystkich Wink Wiem, wiem, pierwsze wpisy nie za bardzo, ale zanim napiszę coś więcej - przeczytam artykuły na ten temat Smile Przepraszam z góry za to, że próbowałam udowodnić, że znam się na rzeczy, ale w sumie jestem "zielona" i muszę się jeszcze wieeele nauczyć Wink

No i widzisz - trochę samokrytyki jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Witam na forum i mam nadzieję że pomimo pierwszych potknięć nie zniechęcisz się ale pamiętaj co napisałem - czytaj, czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj Wink

Akwarystyka to fajne hobby ;)

Witam
To będzie moje pierwsze akwarium więc liczę, że na tym forum znajdę wszystkie odpowiedzi na moje pytania, a jeżeli się nie doszukam będę mógł liczyć na podpowiedzi bardziej doświadczonych!

witam starych i nowych forumowiczow, po dlugiej prawie 4letniej przerwie.
/moderatorow prosze o wyrozumialosc, jestem za granica i nie posiadam polskich znakow pisowni/
pozdrawiam

Witam!
Jestem tu nowaSmile Licze na owocna wspolprace. Mam akwarium 240 l i jeszcze sporo do nauki^^

Witam,
Od teraz jestem nowym użytkownikiem Waszego forum i mam zamiar się tutaj zaaklimatyzować, dlatego, że w najbliższym czasie będę startował ze swoim pierwszym biotopem (CW SA) w 200l .
Pomimo tego, że większość dzieciństwa "hodowałem" rybki, to jestem raczej średnio -początkujący i dopiero teraz, po 30 zgłębiam tajniki tego pięknego hobby Smile
pozdrawiam

Hej!

Krótko o mnie: Bloguję, komentuję i narzekam. Jestem miłośnikiem kina i muzyki. Uwielbiam minimalizm, dobry design i cheeseburgery.
A wracając do akwarystyki. Można rzec, że jestem początkujący, ale szybko się uczę, a w najbliższym czasie zamierzam wystartować z akwarium 240l podpinając do niego Raspberry Pi :)

Do miłego!

Witajcie, jestem gościem waszego forum już od dłuższego czasu, śledzę wypowiedzi, tematy, problemy - postanowiłem podzielić się swoim skromnym doświadczeniem.

Akwarystyk od niespełna 3 lat - duża wiedza encyklopedyczna rekompensuje znikome doświadczenie. Interesuje się szczególnie biotypem Amazonki, staram się odtworzyć go w swoim zbiorniku. O samym akwarium możecie przeczytać poniżej. Pozdrawiam, K.

Akwarium 70L, a w nim:

7x Razbora Klinowa
6x Neon Czarny
2x Kirysek Spiżowy
2x Barwniak czerwonobrzuchy

Rośliny:
Nurzaniec, Barklaja Długolistna.

Grzałka: TetraTec HT75, Filtr: TetraTec EX600 Napowietrzanie: Elite 802

Skocz do: