30
Hahaha xdd ten post wyżej jest super

No cóż , rurki nie ma , więc bimbrownia czeka , to zaczynamy cukier , drożdże , wode wlewamy i to wszystko razem mieszamy , jescze trzeba iś do sklepu i nakupić rurek ze 3 deko , bimbrownia juz gotowa , a roślinki rosną już od nowa , no to teraz rybki czekają , a larwy rozwielitki się gruchają

, namnożyło się ich tylu , że mamy obiedzik , jak na kiju , rybki papu wpierd..... i 44dobremu44 za podpowi3dźsię rozmnażają
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.06.2013, 07:02 {2} przez
VerteQ.)
18
Ale kicha kupsztal taki odpowiedzcie mi chlopaki
Wierszyk gasnie jak pochodnia czy wy jaj nie macie w spodniach?
Wiem ,ze wielu z was panowie czyta wierszyk ot tak sobie
Komputery sa od tego zeby wiersze pisac z niego
A internet to tez bajer nikt ci nie da go za frajer
No to raz dwa trzy ludziska niech juz zazdrosc was nie sciska
Macie neta nie od tego zeby nie korzystac z niego
Zamiast w nosie se mietolic raz do kompa i bazgrolic
aalllaaaa oj oj oj
ale boli ale boliiiii
moze ktos zadzwonic po karetke?
chyba noge zlamalem a nic na koncie nie mam
i do tego strasznie mnie flaki bola chyba zaraz zeszczam sie dupskiem
Akwa112L -4x24W , Fluval106 + Aqua szut turbo n 750 , Grzalka...Co2...
FISH TANK
30
Co ty baba , że szczasz dupskiem , nie bój się i walnij kupskiem , oj koledzy wierszyk coś wygasa , trzeba wkręcić troche basa , już karetka coś tam wiezie , chyba 44dobry44 się nie zbierze , flaki bolą noge łamie , ani straż tu nic nie zkłamie , amputować trza tom noge , bo nie wyjdzie za stonoge , puźna godzina , wierszyk układa się jak moja rodzina , więc tu trzeba pogawędzić , troche o akwariach i coś podwędzić , może inni się wykażą , swoją wiedzą i wyobraźnią , jak tak dalej pójdzie kicha będzie , browar ujdzie , więc przyjaciele moi mili , ruszcie dupy już w tej chwili
18
Leze sobie na kanapie nic nie robie tylko sapie
Woda chlupie zegar cyka wlej paliwa do zbiornika.
CDN ...
cos nie mam weny dzisiaj puzniej go dokoncze
Puzniej pacz jak piszesz.
Pisownia!
Akwa112L -4x24W , Fluval106 + Aqua szut turbo n 750 , Grzalka...Co2...
FISH TANK
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.08.2013, 09:09 {2} przez
mcda-p.)
30
Dokończ teraz , jeśli pora , potem zrobisz se browora , ja tu siedze też przed kompem i spoglądam w wierszyk codzien , nikt nie pisze , nikt nie chrupnie , miałem kończyć jużto smutkiem , a tu nagle 44dobry44 wyskakuje bo mu brakło bryny w czołgu , ja już wlałem do motoru więc kolego idź do domu , a po drodze pytaj kloska , apri cort , kesi może coś ci chlupną......dzięko boże
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.08.2013, 08:57 {2} przez
VerteQ.)
10
Ech Panowie powiem szczerze. W to co widzę to nie wierzę. Wiersze wasze brzmią tu marnie, produkować się oralnie aby taki chłam przeczytać, twory rangi dyslektyka. Brak pomysłów, rymy: kupa, a przodowy temat: dupa. Ruszcie wasze szare zwoje i wymyślcie inny projekt w którym to inwencja ta nie sięgała będzie dna.
Post edytowany PISOWNIA!!! 10% za coś, 100% - nowy toster
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2013, 08:13 {2} przez
KS_ARMANI.)
10
Zacne rymy wypisuje, zerżnąłeś mój pomysł na stopkę k#$%$#@ ty
30
Ej koledzy bez tych kłótni , my tu gadać o drzewutni , o akwariach i browarach , żeby było milej.w garach , wię gdy rybka do was płynie , patrz się na nią , jak odpłynie , baniak duży rybka wściekła zaraz wskoczy oskarowi do piekła

Rymujcie koledzy z poważaniem , bo mamusi trzeba pomóc z praniem , awięc teraz wasza kolej , bo ja ide wymienić olej