06.09.2012, 16:16
Nie wiem jak można hodować taką rybę i cieszyć się ze atakuje i pożera inne ryby.
(06.09.2012, 16:00)Saletra napisał(a): Dawid przegiołeś, bez urazy ale masz 15 cm gównienko i szpanujesz im jakby miało z 2metry, większa pielęgnica by napewno się nie dała. Powodzenia w rozmnażaniu, o ile to się komuś udało :p
PS: Nigdy nie widziałem bardziej zphotoshopowanego zdjęcia

(06.09.2012, 16:05)Akwarystyka napisał(a): Saletra masz w 100% racje, nie wiem czym sie jarac w tej rybie ,chyba tym , ze jej caly dzien nie ma?
Jezeli zdjecie wyzej jest autentyczne to naprawde ładna rybaszkoda ze nocna
Mnie tez on jara, tylko szkoda ze prowadzi nocny tryb zycia, bo ciezko dostrzec jego zachowanie
(06.09.2012, 16:57)Akwarystyka napisał(a): Dawid, ale nie musisz od razu bronic swojego pupilkaMnie tez on jara, tylko szkoda ze prowadzi nocny tryb zycia, bo ciezko dostrzec jego zachowanie
(06.09.2012, 16:54)klosek napisał(a): Dawid wrzucaj zdjęcia obydwu zwierzaków i nie słuchaj innych ja bym takiego zwirza ;] nie trzymał ale jest faktycznie super jak masz czym to spróbuj nagrać polowanie
świry, świry

Teraz jak śliwkę otwieram bez robaka, to czuję rozczarowanie...
(06.09.2012, 18:36)apri cort napisał(a): Do wszystkich, którzy są "anty": widzieliście te ryby na żywo? Zakładacie z góry, że jak ryba nocna, to cały dzień się nic nie dzieje, a przecież autor ma wyraźną frajdę z trzymania takiej ryby. Co do karmienia żywcem, to jstem zdecydowanie przeciwna, ale ROZUMIEM, że to mogą być emocje. Jak moja niebieskołuska chwyciła pierwszego robala ze śliwki, to aż mi gały wyszłyTeraz jak śliwkę otwieram bez robaka, to czuję rozczarowanie...