• 3 Głosów - 3.33 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ 30l ] by KORNEL =AKTUALIZACJA 05.02.2014=

=michniku Wink
Spokojnie jak wszystko podrośnie to zobaczysz efekt, z prawej strony chcę ładne zagęścić micranthemum umbrosum ciąć na 5cm, jest jeszcze bacopa no i dużo rotali w lewym tylnym rogu więc zobaczymy.

=aszu32Smile
Widziałem kilka zdjęć akwariów z profilu i pomyślałem, że nie będę gorszy...heheSmile Pozatym mam nowy tel. i testuje fotki, bo aparatu nie mam...

Mam nadzieję że roślinki szybko wypełnią puste przestrzenie...microtheum rośnie szybko więc przy dobrym świetle będzie dawał radę...życzę powodzenia i trzyma kciuki, wszak mam pewien wkład w to akwarium :-P

(29.04.2012, 15:07)Dadario napisał(a):  Mam nadzieję że roślinki szybko wypełnią puste przestrzenie...microtheum rośnie szybko więc przy dobrym świetle będzie dawał radę...życzę powodzenia i trzyma kciuki, wszak mam pewien wkład w to akwarium :-P
Zgadzam się w 105%....Smile

to jak z tą tapeta na tył baniaka, będzie jakaś? Smile pozdrowionka

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

A nie wiem.... Rogatek padł nie wiem czemu, rotala bardzo szybko ruszyła już są nowe pędy więc mam nadzieję, że szybko zasłoni tył razem z bacopą i tła nie będzie.

yhym, co do rogatka to może za wysoką temperaturę miał

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

27 stopni na pewno wytrzymuje, bo tyle mam siebie przez ostatnie dni a ten rośnie dalej Wink

Zasadziłem go pod wieczór, tak jak większość roślin, rano włączyłem światełko, a igły pływały po całym zbiorniku. Gdzieś wyczytałem, że rogatek pochłoną to co lubi najbardziej czyli azot i fosfor i ,gdy nie ma tych związków w akwarium pada. Tak czy siak zostały prawie same łodygi i nie wiem czy zostawić go czy wywalić, bo gdy był jeszcze cały to bardzo dekoracyjnie wyglądał.

Daj jakieś tło, będzie o wiele lepiej bo te kafelki psują widok.

54l
A. Borelli 1+1
Lśniącooczka wielooka 10 szt.
Krewetki RC
Ampularia

Tło, tło, tło................ będzie w swoim czasie Tongue

Skocz do: