• 12 Głosów - 3.58 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[112l] Metamorfoza - czas na tangę

Akwarium super i dzięki za poradę co do krewetek POZDRO

Całkiem przyjemny zbiorniczek dla oka, wygląda ze wszystko tu jest na dobrej drodze Smile Powodzonka w dalszym prowadzeniu tego akwa Smile

375l - Roślinne
http://www.akwaswiat.net/-375l-greg3or-r...23370.html
Zapraszam !! Zlikwidowane na okres przeprowadzki ( 1 - 5 m-cy )

30l Aquael - Aktywne
http://www.akwaswiat.net/-30l-greg3or-t-34114.html

a dzięki, jak na razie "odpukać" baniak żyje swoim życiem, a ja ograniczam się jedynie do karmienia rybek Wink

60l brzankarium KLIK
112l ogólne Klik Przeszłość.
www.akwarystyka-miedziowa.pl

mała aktualka, saggitaria powędrowała na lewo, na środku rozmnożona rotala a prawa strona czeka, jeszcze nie wiem na co ale czekaWink

60l brzankarium KLIK

To niech prawa strona nie czeka na nic bo tak jak jest to jest moim zdaniem dobrze, ten nurzaniec fajnie tam wygląda, Zbiorniczek bardzo ładnie urządzony i ta kryptokoryna...Smile

no kryptokoryna sie troche rozrosla Wink nie wytrzymalem i kupilem na brakujące miejsce lileopsis Wink

60l brzankarium KLIK

Dziś pożegnałem miweczyki Smile

60l brzankarium KLIK

Pożegnałeś dlaczego.??

Bo zmieniłem obsadę, na pielęgniczki kakadu, ramirezy, dorzuciłem trochę razbor, a miecze to wiecznie nienażarte dziecioroby, co po dłuższym czasie zaczyna denerwować

60l brzankarium KLIK

Cześć, jak się rozwija sytuacja? przeczytałem gdzieś w twoim poście że masz barwniaki i kakadu, zapodaj zdjęcia. Według mnie to nie możliwe że masz je i jeszcze żyją kakadu-barwniaki są bardzo agresywne, chociaż skoro u ciebie niby rak nie robi. To kto wie. i co do raków,miałem 4, w lato mi się rozmnożyły wszystkie i 4samice , miały razem około 1000raczków. Nikt ich nie chciał ,a ryby nie zjedzą ich (za duże) a jak się coś odchowa, to znowu będzie miało młode, i tak cały czas aż ci przejmią akwarium. Sprawdzone. Ja moje dorosłe oddałem,młode pływaja w stawie.

240l :
Andinoacara rivulatus 1+1
Thorichthys meeki 1+1
Heros efasciatus gold (red) 1+1
37,5l :
4+2 Gupik :)

Skocz do: