• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Otwarte akwarium a kot

Lukaszbmw3 napisał(a):Zostawiłem otwarte drzwi do pokoju i poszedłem na zakupy nie było mnie jakieś 40 min , przychodzę i widzę kota na pokrywie z łapą w wodzie jak kombinuje rybkę złapać zobaczył mnie nawet się nie przejął , ma doświadczenie bo wyciąga mi ryby ze stawiku ( padalec ) .
Moja taka sama, nabroi i nawet nie ma wyrzutów sumienia. Bezczelne i dumne zwierzęta z tych kotów...

asz32 napisał(a):ahahah Big Grin super czarnula i wcale nie jest taka gruba :x
Doprawdy? Ona się tylko rozciągnęła Tongue

Załączone pliki Miniatury

Skoro wszyscy dają zdjęcia swoich kotów i jego zachowania to dam i ja Big Grin

Nazywa się Rambo, waży 10kg, jak się rozciągnie dosięga do szafki 1,20m wys.
Poluje na wszystko - od kotów po PSY (!) chodzi mi o małe kundelki, które wtargną za naszą bramę wjazdową...
Obchód dookoła domu czy wszystko gra robi co 2-3 godziny ( średnio zaobserwowane ).
Jeśli macie małego psa, możecie do mnie wpaść, ale zabawa się skończy kiedy pies poliże mojego kota po twarzy Big Grin.
Z moim Yorkiem się zaprzyjaźnił, albo po prostu jest mu obojętny, nic się nie dzieje do póki go nie poliże po pyszczku ( wtedy pies nic nie ma do wyboru tylko uciekać).

Co do ryb i akwarium to wskoczy na komodę, popatrzy się na akwa, ale mu bardziej chodzi o tabletki dla kirysów niż o same ryby Big Grin

Foto, kiedy polizał go pies Big GrinBig GrinBig Grin :

Uploaded with ImageShack.us

DLA LUDZI JEST MIŁY Big Grin ZASTANAWIAŁEM SIĘ, CZY TO NIE JEST JAKIŚ MIESZANIEC Z PUMĄ Big Grin

Nowe 112 litrów :):):):):) Na razie w budowie :)

http://www.akwaswiat.net/-112l-towarzysk...#pid265554

Pomagam w przeprowadzaniu restartu akwarium w odległości do 20km od Jastrzębia-Zdroju
info gg: 9823462

Przyznacie że bez futrzaka było by nudno w domu .

(26.01.2012, 18:35)Lukaszbmw3 napisał(a):  Przyznacie że bez futrzaka było by nudno w domu .

byłoby, ja mam 2 suki, kotkę i oczywiście rybki Wink
a o to moja Bella    
(26.01.2012, 18:09)mcda-p napisał(a):  
Lukaszbmw3 napisał(a):Zostawiłem otwarte drzwi do pokoju i poszedłem na zakupy nie było mnie jakieś 40 min , przychodzę i widzę kota na pokrywie z łapą w wodzie jak kombinuje rybkę złapać zobaczył mnie nawet się nie przejął , ma doświadczenie bo wyciąga mi ryby ze stawiku ( padalec ) .
Moja taka sama, nabroi i nawet nie ma wyrzutów sumienia. Bezczelne i dumne zwierzęta z tych kotów...

asz32 napisał(a):ahahah Big Grin super czarnula i wcale nie jest taka gruba :x
Doprawdy? Ona się tylko rozciągnęła Tongue

nooo może trochę okrąglutka :x teraz widać lepiej, ale i tak fajniutka, do tego wyluzowana :]

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Ale faaajnaa Big Grin
Ja mam kota, psa i rybki, w przyszłości albo rybki do 45 litrów albo krab tęczowy też do 45 litrów Big Grin

Nowe 112 litrów :):):):):) Na razie w budowie :)

http://www.akwaswiat.net/-112l-towarzysk...#pid265554

Pomagam w przeprowadzaniu restartu akwarium w odległości do 20km od Jastrzębia-Zdroju
info gg: 9823462

(26.01.2012, 19:20)pawciotr napisał(a):  Ale faaajnaa Big Grin
Ja mam kota, psa i rybki, w przyszłości albo rybki do 45 litrów albo krab tęczowy też do 45 litrów Big Grin
dziękuję Smile jeszcze mamie ostatnio kotkę bezdomną przywlekłam :x ja więcej już nic nie biorę do domciu, chyba że rybcie jakieś Wink

30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

To jak sie juz wszyscy chwalimy swoim zwierzyńcem to ja powiem, że mam dwa koty - młody wariat i starszy leniuch, który ma w głębokim poważaniu akwarium, psa i fretkę i jest wesoło Big Grin

[112l] - ogólne
[025l] - Słoniarnia

zapomniałam dodać, że moja Bella zawsze lubiła rybki    

30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Fajna ta Twoja kolorowa kocica asz32. Tworzy nam się dość osobliwa galeria kotów wlepiających patrzały w rybki Big Grin

(27.01.2012, 00:11)mcda-p napisał(a):  Fajna ta Twoja kolorowa kocica asz32. Tworzy nam się dość osobliwa galeria kotów wlepiających patrzały w rybki Big Grin

dzięki Smile Twoja też mi się podoba, chociaż moją mogłaby na dzień dobry wszamać Wink

30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Skocz do: