• 3 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[63L Ogólny] Update 14.01.12 pegieo

(25.01.2012, 10:29)pegieo napisał(a):  Wszystko dzieje się w akwa ogólnym. Z tego co zauważyłem to ikrę wciągnął samiec. Podobno za pierwszym razem już tak jest Smile Dzisiaj jajka dalej znajdują się w gnieździe ( o dziwo).

co do tego pierwszego razu składania ikry też o tym słyszałam (chociaż u mnie prętniki już 3 razy zjadły wszystko), jeśli nie zje ikry a będzie mocno męczył samiczkę to musisz ją odłowić bo może skończyć się źle, no ale póki co ważne że ikra wciąż siedzi w gnieździe Smile

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

To podłoże co masz w akwa,to jakie to?
I ile kg go władowałeś do akwa?
Bo przymierzam sie do kupna jakiegoś podkładu,ale nie wiem jakiego.

pozdrawiam

Podłoże to aquasubstrate (największa paczka) i aquasubstrate II + (małe opakowanie)

O ładne akwa ale co to za biały kamor na środku ?? Ni jak mi on tam nie pasuje Smile

375l - Roślinne
http://www.akwaswiat.net/-375l-greg3or-r...23370.html
Zapraszam !! Zlikwidowane na okres przeprowadzki ( 1 - 5 m-cy )

30l Aquael - Aktywne
http://www.akwaswiat.net/-30l-greg3or-t-34114.html

Haha ale skucha Big Grin Zupełnie o nim zapomniałem... podtrzymywał mi mech na korzeniu, a teraz sobie po prostu leży Big Grin Przy podmianie go wyjmę.

A więc tak: ikra zjedzona, 3 otosek znaleziony w korzeniu ( a właściwie tylko jego glowa wcisnięta w dziurę bo reszte zjadły krewetki) butla nabita nowym zacierem Smile roślinki strzeliły jak dzikie, każdego dnia widzę przyrosty i jutro pewnie znowu będę ciął. Jutro jadę do diskusa dokupić rybek.

ja nie wiem co Ty masz za korzenie, no szok Smile jak wpuścisz nowych mieszkańców daj jakieś fotki, a co kupujesz?

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Jakbym nie widziałem tego na własne oczy to też byłoby mi ciężko w to uwierzyć :] Chciałem kupić otoski - chore, nie sprzedadzą mi. Pytam się o kardynałki chyba - słabe, nie sprzedadzą mi. pieś Was ganiał pomyślałem i wyszedłem. Miałem jechac jutro do diskusa, ale akumulator mi padł a nie wziąłem z domu prostownika Sad będę musiał to przełożyć.

Doszło 5 sztuk Razbór klinowych.

No bardzo ładnie muszę powiedzieć Smile

Jeśli potrzebujesz pomocy w założeniu akwarium lub szukasz kogoś kto może Ci założyć lub zrestartować akwarium. Pisz!

Skocz do: