• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Giełda Akwarystyczna w Łodzi.
Question 

Witam,nie orientuje się ktoś może kiedy jest giełda w Łodzi, na jakiej ulicy i od której do której godziny?Aha i czy warto tam jechać z uwagi na gatunki ryb i cene?

240l :
Andinoacara rivulatus 1+1
Thorichthys meeki 1+1
Heros efasciatus gold (red) 1+1
37,5l :
4+2 Gupik :)

Chodzi Ci na Starcie czy przy Matce Polce? Na starcie w niedzielę od jakiejś 8-30 do jakiejś 12 z groszem a przy Matce Polce w czwartki od jakiejś 12 do bodajże 16.

Chodziło mi i w czwartki i w niedziele, a nie wiesz może kiedy jest większ wybór ryb ? w czwartek czy niedziele?

240l :
Thorichthys meeki 1+1
37,5l :

To są dwie różne giełdy tak jak pisałem. Dwa różne miejsca Łodzi. Wybór i tu i tam jest podobny tylko przy Matce Polce kupujesz hurtowo. Jedynie paletki na sztuki Ci posprzedają.

Witam. Ta giełda w niedzielę to jest na ulicy św. Teresy? Orientuje sie ktoś czy można tam kupić jakieś korzenie i skały, potrzebne do założenia ryuboku... Można tam kupić jakiś sprzęt na paragon czy tylko sprzedawają na działalność? Można tam kupić jakieś rośliny(mchy itp.)?
Pozdrawiam

Korzenie owszem skał tam nie widuję. Co do sprzętu to raczej nie masz co liczyć. Rośliny jak najbardziej ale bądź na sam początek giełdy bo sklepikarze biorą hurtowo i później nic nie dostaniesz. Co do ulicy tak Św. Teresy

Kurde szkoda, chciałem kupić parę fajnych kamieni(bo na allegro do końca się nie wie jaki kamień się kupuje) bo zamierzam założyć sobie pierwsze ryuboku albo iwagumi. Ta giełda zaczyna się o 8:30 w niedziele tak? A podłoża jakieś do roślin dostane tam?

Czytaj uważnie. W niedzielę na starcie jest a przy Matce Polce w czwartki.

to ja żeby nie zakładać tematu mam pytanie aktualnie co do cen Smile
przykładowo po ile kosztują np neonki , skalar itp (do sklepu czyli hurtowo)
i gryzonie np świnki morskie , chomiki .
i karmy dla psów czy są w cenach hurtowych ?? czy opłaca mi się jechać 300 km po towar do sklepu .

Nie opłaca ci się jechać 300km ,gdyż ja z Łowicza jade za tydzień w czwartek na giełde i za paliwo zapłaci się ze 80zł, taniej ci wyjdzie kupowac na allegro...
Pytanie do osób które były już na tej giełdzie.
Ile kosztują tam paletki małe,średnie i duże?

240l :
Thorichthys meeki 1+1
37,5l :

Skocz do: