• 2 Głosów - 4.5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[324] Ogólne / LUKASZN Aktualizacja str.2

Toomeka to chętnie skorzystam z pomocy Big Grin ..... Oczywiście bacznie obserwowałem temat z twoim baniakiem z paletkami Tongue Jak zmienię baniak na większy to na pewno filtracja będzie większa, 2 Kubły mam w planach i Wewnętrzny w szafce jak by co ale wolał bym bez jego pomocy Big Grin no i planowane światło od prawej strony świetlówki 120cm gdzie 30cm od lewej uzyskam cień i posadzę jakąś prostą nie wymagającą roślinę.. Odnośnie paletek mam się bać hodowli ich czy nie taki diabeł straszny Big Grin ? bo mam teraz czas do namysłu albo skalarki albo paletki w ilości ok 8szt raczej..

Trochę się rozrosło..
Kliknij na miniaturkę jak chcesz zobaczyć duże foto Big Grin

ładnie Wink

A gdzie ryby ?Big Grin

no jakieś gupiki tam pływają Big Grin a większe dojdą niedługo.... muszą być wyszukane...

Bradzo fajnie gęstnieje, podoba mi się ta naturalność.

no trochę swoje łapki tam wsadziłem aby to poprzycinać i zagęszczać... w planach mam jeszcze większy busz zrobić.. Big Grin

No naprawdę fajnie wygląda.
Trochę szkoda, że te 324l tak rozłożyłeś, ja bym przy tym litrażu zrobił 150x40x50 ale i tak wygląda rewelacyjnie.

Gratuluję Smile

Jeśli potrzebujesz pomocy w założeniu akwarium lub szukasz kogoś kto może Ci założyć lub zrestartować akwarium. Pisz!

(19.01.2012, 00:14)lukaszn napisał(a):  no jakieś gupiki tam pływają Big Grin a większe dojdą niedługo.... muszą być wyszukane...

Tzn jesteś w trakcie wyszukiwania, czy już masz jakieś pomysły? Bo ja bym bardzo chciała gdzieś wreszcie zobaczyć większe tęczanki, a skoro nie masz wystarczającej wysokości na oklepane skalary to może by tak... :>

Podoba mi się nawet bardzo ale palet bym tu nie wsadzał.

Skocz do: