• 1 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Obsada Malawi 270L

(12.01.2012, 12:23)Basteq napisał(a):  [quote='siwy99' pid='272684' dateline='1326308366']

Bzura, Zachowaj sobie takie rady dla siebie

Marson@ Skłąd taki jak ci podałem na początku.

Heee nie powiedziałbym że to bzdura.Wiem co nieco o pyszczakach,bo godzinami spędzałem w sklepie zoologicznym to wiem jak łączyć pyszczki,
Każdy ma swoje zdanie i szanuje to,może taki skład to dla Ciebie bzdura ale dla mnie by odpowiadał to takiego akwa.
(11.01.2012, 23:25)Marson napisał(a):  Piękna ryba to mało powiedziane, ciekawe jak z jej dostępnością na rynku mazowieckim.

Poszukaj na allegro ile jest wystaw z tymi rybami to będziesz wiedział czy łatwo jest dostępna u Cb ta ryba czy nie albo jak mieszkasz blisko Podlasia lub mazur to możesz poszukać tu.Sam chciałem ją kupić ale niestety mam małe akwarium a nie chciałbym zrobić zupy rybowej.

Biorąc pod uwagę Wasze zdania, może by dac jakiś kompromis między obydwoma obsadami ? Tzn zależy mi na zachowaniu w proponowanej obsadzie haremu fire, z tego co znalazłem informacje to minimalne akwa dla niej to 120 cm.

(12.01.2012, 14:06)siwy99 napisał(a):  Heee nie powiedziałbym że to bzdura.Wiem co nieco o pyszczakach,bo godzinami spędzałem w sklepie zoologicznym to wiem jak łączyć pyszczki,
Każdy ma swoje zdanie i szanuje to,może taki skład to dla Ciebie bzdura ale dla mnie by odpowiadał to takiego akwa.

W sklepach zoologicznych sprzedają także welonki w kuli, więc Twoja argumentacja mnie nie przekonuje.

Marson@ Napisałem ci co o tym sądzę a ty zrobisz jak chcesz...

530l - Malawi
530l - Zimne
400l - Towarzyskie
77l - 2D
160l - Tanganika
54l Kotnik

Nie udzielam porad na PW i GG

Wiem doskonale i dziękuję za radySmile, ale to nie ma byc pochopna decyzja, ryby mają cieszyc mnie ( samolubnie mówiąc ) ale także czuc sie jak najlepiej w moim baniaku. Dlatego poczekam na zdania innych jeszcze, nic pochopnie.

Pozdrawiam

Skocz do: