• 3 Głosów - 2.33 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[45l - LT] DuH-a towarzyskie od zera

A no ładnie tylko ludwigia do przycięcia.Smile

Dzisiaj zauważyłem mikroskopijną krewecie Big Grin więc w akwa robi się gęsto... Ludwigia na razie zostanie przerośnięta żeby maleństwa gupika i RC miały gdzie się chować Smile Okazuje się, że moja Cryptocoryne to nie [brown], a [lutea] przeglądałem sobie atlas i znalazłem...

Zazdroszczę ci zbiornika Smile
Mamy jak na razie ten sam litraż a twoje jest 1000 razy lepsze Smile

Widzę, że moja przyszła Sagittaria subulata rośnie? Big Grin

Życzę dalszych sukcesów z akwarystyką Smile

Pozdrawiam SmileSmileSmile

Nowe 112 litrów :):):):):) Na razie w budowie :)

http://www.akwaswiat.net/-112l-towarzysk...#pid265554

Pomagam w przeprowadzaniu restartu akwarium w odległości do 20km od Jastrzębia-Zdroju
info gg: 9823462

Dalsze sukcesy to będą jak pojawi się 250-300l Big Grin na razie drepczę w miejscu Tongue

Może jakieś foty? Chociaż 2-3 przed awansem do 240 litrów Big Grin

Nowe 112 litrów :):):):):) Na razie w budowie :)

http://www.akwaswiat.net/-112l-towarzysk...#pid265554

Pomagam w przeprowadzaniu restartu akwarium w odległości do 20km od Jastrzębia-Zdroju
info gg: 9823462

naładuję aparat i pstryknę Big Grin

upragniona aktualizacja Smile
Pasmo niekończących się sukcesów Tongue

Uploaded with ImageShack.us
Wszystko zarasta ze względu na przyszłą przesiadkę na większy zbiornik, a rośliny się przydadzą Smile dokupiłem parkę Pielegniczek ramireza - i po 48h złożyły mi ikrę Tongue muszę donosić ślimaków zatoczków dla powiększającej się populacji Hellena, doszły 4 krewecie RC z własnej hodowli Big Grin po za tym wszystko ok Smile

No nie dziwię się, że robisz przesiadkę na większe szkiełko bo rączki do zielska masz dobre.
Jak Ty to robisz, że ten phoenix moss tak dobrze Tobie rośnie zaraz pod lustrem wody. U mnie gałęzatka zaatakował phoenix'a i po ptokach.
Jedno co mi nie pasuje to neony czerwone na innesy bym wymienił bo są za duże. Ale z tego co widzę to ich coraz mniej.

Neony powoli padają, raz na miesiąc odpada jakiś na ospę, której raczej nie leczę. Mam inne plany co do większego zbiornika, a to małe idzie wtedy do likwidacji. Meszek sobie rośnie ale gdyby nie krewetki amano to był by ogloniony strasznie. Bywały już z tym problemy. Na żywo wszystko wygląda o 50% lepiej bo aparat mam kiepski strasznie...

(05.12.2011, 20:33)DuH napisał(a):  Meszek sobie rośnie ale gdyby nie krewetki amano to był by ogloniony strasznie. Bywały już z tym problemy.
Czyli masz problemy z jakimi glonami? Zielone gęste kłaczki, krasnorosty czy coś innego?
Bo ja ma niezliczone szwadrony rc i babaulti plus 5 otosków i mech dalej nie ma spokoju i coś się na nim gnieździ bez przewy (gałęzatka)

Skocz do: