Sonda: Co obgryzło ogon mojemu bojusiowi?
Neonki
Opaczek
    Wyniki sondy

• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Obgryziony ogon bojka.

Kto mógł w moim akwarium obgryźć ogon bojkowi? Nie tak aż bardzo, ale trochę widać. Więc moim zdaniem to albo opaczek ( bojuś się go boi ) albo 4 neonki. Co obstawiacie?Big Grin

Za pomoc........ - DODAJ REPUTACJE!!!!!:)

Raczej: Piszę poprawnie po polsku.

Neony raczej nie, a jaką masz obsadę??

Neonki. U mojego kumpla w 112l akwarium (obsada neonki + bojownik) neonki zdominowały bojownika. Była nawet sytuacje, że jak zostały 2 sztuki neonka to złapały bojownika z obydwu stron za skrzela. O ogonie nie wspomnę. Ja obstawiam neonki.

Masz pytania - 600-717-223

gg: 6643531

http://aquaparadise.fora.pl/ - Zapraszamy :)
www.jokeru.cba.pl

Piszę poprawnie po polsku

Hmm... A może to jest jakaś choroba, bo dzisiaj u mojego danio, a właściwie wczoraj zauważyłam, że nie ma malutkiego fragmentu w płetwie ogonowej i drugi danio również, natomist dwa danio różowe są w porządku.

Hmm to na pewno ślimaki, powiedz akwarium to gdzie trzymasz w piwnicy czy na strychu. Tak czy inaczej posiedź kiedyś przy nim i zaobserwuj, co się w nim dzieje, jest to przyjemne zajęcie na chyba ze nie lubisz siedzieć w wymienionych pomieszczeniach to weź akwarium do pokoju, może będzie lepiej. Pytasz się nas na odległość, co się dzieje w Twoim akwarium, ile ty masz lat może nie potrzebnie pisze. Kto jak nie ty powinien najlepiej wiedzieć, co się dzieje z Twoimi rybami? Sumując fajną zabawę w formie sondy zrobiłaś sobie z tragedii własnych ryb Sad

bumboo napisał(a):Hmm to na pewno ślimaki, powiedz akwarium to gdzie trzymasz w piwnicy czy na strychu. Tak czy inaczej posiedź kiedyś przy nim i zaobserwuj, co się w nim dzieje, jest to przyjemne zajęcie na chyba ze nie lubisz siedzieć w wymienionych pomieszczeniach to weź akwarium do pokoju, może będzie lepiej. Pytasz się nas na odległość, co się dzieje w Twoim akwarium, ile ty masz lat może nie potrzebnie pisze. Kto jak nie ty powinien najlepiej wiedzieć, co się dzieje z Twoimi rybami? Sumując fajną zabawę w formie sondy zrobiłaś sobie z tragedii własnych ryb Sad

A ty fajną zabawę sobie zrobiłeś proponując komuś do akwa 26 litrów 4 skalary i pyszczaki.
Po pierwsze ja nie chciałam sobie robić żadnej zabawy.
Po drugie moje akwarium stoi W POKOJU.
Po trzecie martwie się o mojego bojownika.
Po czwarte jeśli nie umiesz pomóc to nie pomagaj.
Po piąte całe dnie obserwuję moje rybcie i skoro nie napisałam to znaczy że nie zauważyłam że się gryzą.
Po szóste najnowsze moje pytanie to " CZY TO NIE CHOROBA JAKAŚ" nie odpowiedziałeś.
Po siódme wg. mnie to był tylko i wyłącznie SPAM.

Agcia poczytaj Neonek zdechł, dlaczego?, Bojownik - dlaczego podpływa na górę i nabiera powietrza ?,, Pomóżcie mi w restarcie akwa 25litrówSmile. Problem z kotnikiem,
PÓŁ PREZENTU (PRAWIE) ZDECHŁO!!!!!!!! , Jak zamontować ten filtr na drugi sposób?
W tym wszystkim potrzebny jest Ci nie lada specjalista. Nie powinienem tego pisać, ale powinnaś zając się czymś, co nie żyje, poproś także rodzinę, aby nie dawali Ci żywych prezentów. Zapisz się na szachy lub cos innego, co nie zdycha. Do akwarystyki jeszcze nie dorosłaś.

Wiesz co bumboo ja też ci coś napiszę: Jeśli masz zły humor idź postrzelać na strzelnicy, albo rozwal dzbanek o ścianę, bo to dla ciebie jedyne dobre zajęcie w nerwach. Obrażasz użytkowników forum w dość dziwny sposób. AHA A FORUM ZDAJE MI SIĘ JEST PO TO ŻEBY SIĘ PYTAĆ I WYMIENIAĆ DOŚWIADCENIAMI. Ja się pytam o dużo rzeczy? OWSZEM. A ty niby jak zaczynałeś?

agcia napisał(a):Wiesz co bumboo ja też ci coś napiszę: Jeśli masz zły humor idź postrzelać na strzelnicy, albo rozwal dzbanek o ścianę, bo to dla ciebie jedyne dobre zajęcie w nerwach. Obrażasz użytkowników forum w dość dziwny sposób. AHA A FORUM ZDAJE MI SIĘ JEST PO TO ŻEBY SIĘ PYTAĆ I WYMIENIAĆ DOŚWIADCENIAMI. Ja się pytam o dużo rzeczy? OWSZEM. A ty niby jak zaczynałeś?

Czytałem, czytałem i jeszcze raz czytałem wiesz, co to znaczy?. Czytaj,szukaj wszystkie problemy masz podane jak na talerzu wystarczy troszkę wysiłku. Zadawać pytania oczywiście możesz, tylko mądrze. Co do obrażania innych to wybacz jeszcze nic nie napisałem, co mogłoby Cię poruszyć, lecz ty robisz to bardziej umiejętnie, aluzje do moich nerwów powinnaś sobie darować i trzymać się tematów. Ciągniesz ze mną konwersacje rób tak dalej a na pewno zobaczysz, co to złośliwość, która Ci tak łatwo przychodzi..

bumboo napisał(a):
agcia napisał(a):Wiesz co bumboo ja też ci coś napiszę: Jeśli masz zły humor idź postrzelać na strzelnicy, albo rozwal dzbanek o ścianę, bo to dla ciebie jedyne dobre zajęcie w nerwach. Obrażasz użytkowników forum w dość dziwny sposób. AHA A FORUM ZDAJE MI SIĘ JEST PO TO ŻEBY SIĘ PYTAĆ I WYMIENIAĆ DOŚWIADCENIAMI. Ja się pytam o dużo rzeczy? OWSZEM. A ty niby jak zaczynałeś?

Czytałem, czytałem i jeszcze raz czytałem wiesz, co to znaczy?. Czytaj,szukaj wszystkie problemy masz podane jak na talerzu wystarczy troszkę wysiłku. Zadawać pytania oczywiście możesz, tylko mądrze. Co do obrażania innych to wybacz jeszcze nic nie napisałem, co mogłoby Cię poruszyć, lecz ty robisz to bardziej umiejętnie, aluzje do moich nerwów powinnaś sobie darować i trzymać się tematów. Ciągniesz ze mną konwersacje rób tak dalej a na pewno zobaczysz, co to złośliwość, która Ci tak łatwo przychodzi..

Ja Cię czymś obraziłam? Jak nie chcesz to nie musisz odpowiadać na moje pytania, ale też nie kłóć się ze mną.

Skocz do: