• 14 Głosów - 3.93 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[200l] Nowa aranżacja aleksandra84

No i co ja tu moge napisać .... hmmm /....... no jest PIĘKNIE Smile po prostu zajefajny baniak Tongue

375l - Roślinne
http://www.akwaswiat.net/-375l-greg3or-r...23370.html
Zapraszam !! Zlikwidowane na okres przeprowadzki ( 1 - 5 m-cy )

30l Aquael - Aktywne
http://www.akwaswiat.net/-30l-greg3or-t-34114.html

Ależ busz. Podoba mi się Smile Skalary chyba za to mało zadowolone, nie bardzo jest gdzie popływać.

Śliczne roślinki. Gratuluje

Skalary chyba mniej szczęśliwe...

530l - Malawi
530l - Zimne
400l - Towarzyskie
77l - 2D
160l - Tanganika
54l Kotnik

Nie udzielam porad na PW i GG

Skalary zostały 2 i radzą sobieSmile Coś mi ostatnio Japan padł liście jakoś zmarniały i w ogóle niknie w oczach - chyba czas zacząć nawozićSad Ja mam za to nowego hopla ale to już niebawem na forum hehhehe

AKTUALKA:

Już dawno nie robiłam fotek baniaczka a w tym czasie się trochę zmieniło, niestety na gorszeSad
1. Roślinki zmarniały bo brakowało MACRO, teraz już leje i powoli dochodzą do siebieSmile
2. Przez własna głupotę i nieuwagę zredukowałam obsadę o 50% co oznacza, że zapomniałam wyłączyć CO2 na noc. Na dzień dzisiejszy w akwa pływa:
1xskalar
10x rozbora klinowa
5 otosków
3 kosiarki
1 bojownik
kilkanaście krewetek przeźroczystych RCSmile
Zastanawiam się, czy dokupić skalarów czy raczej iść w kierunku azji...
Filtr zmieniony na JBL CP e900
POZDRAWIAM

Uploaded with ImageShack.us

Gdzie one tam zmarniały, wielu chciało by mieć rośliny w takiej kondycji... Wink
Ja na Twoim miejscu bym postawił na skalary, ale może dlatego że to moje ulubione rybki Big Grin

Dzieki Piotrek ale popatrz na wcześniejsze fotki.... teraz to bieda aż piszczy hehehhee.
No właśnie nie wiem czy skalary... juz mi sie jakoś opatrzyły... pozatym reszta obsady w wiekszości to rybki azjatyckie...

Jak idziesz w stronę Azji to ja jestem za! Baniak tętni życiem, naprawdę udana aranżacja, a ze mocno podcięta? oj tam oj tamSmile

No poszła bym ale nie wiem co dodać do obsady... Jakoś gurami nie lubięSad

Cytat:Jakoś gurami nie lubię
Mój gust Cool Tzn nie do końca bo ja do akwarium nigdy nie dam kryptokoryny, ale to mój gust. Poza tym piękna kondycja roślin, co BARDZO szanuję u akwarystów.

Skocz do: