21.09.2011, 19:52
18.09.2011__________________________________
Aktualka będzie. Czekam na roślinki i mchy które zostaną wysłane w poniedziałek. Kabomba wyleciała, zaczęła się źle czuć nie wiedzieć czemu. Widać za trudna do hodowli - ale miesiąc rosła jak oszalała a potem przestała.... a nic w akwa się nie zmieniło.
Te szyszki to szyszki olchy zebrane koło mojego domu na wsi, sparzone i wrzucone do akwa, robią parę ciekawych rzeczy... odsyłam do wujka google Tongue
dzięki za zainteresowanie Smile
AKTUALIZACJA__________________________________________________
Jak obiecałem, zamieszczam aktualizację
doszły roślinki:
- Jawa moss
- Stringy moss
- Phoenix Moss
- Limnophila sessiliflora
(wszystkie od naszego kolegi z forum, nie piszę od kogo bo może sobie nie życzy)
Wymieniony korzonek.
Doszło nawożenie AquaArt CLASSIC + AquaArt FERRO na zmianę, raz na 48h
Myślę, że teraz jest atrakcyjniej, nie wiem tylko czym zapełnić pustkę po starej "kłodzie". Może jak mech się rozrośnie to jakiś kokos?
Samiczka Endler-ka od dwóch dni siedzi w kotniku bo wygląda już jak Hindenburg i lada dzień będą młode.
A oto nasza ozdoba salonu
Aktualka będzie. Czekam na roślinki i mchy które zostaną wysłane w poniedziałek. Kabomba wyleciała, zaczęła się źle czuć nie wiedzieć czemu. Widać za trudna do hodowli - ale miesiąc rosła jak oszalała a potem przestała.... a nic w akwa się nie zmieniło.
Te szyszki to szyszki olchy zebrane koło mojego domu na wsi, sparzone i wrzucone do akwa, robią parę ciekawych rzeczy... odsyłam do wujka google Tongue
dzięki za zainteresowanie Smile
AKTUALIZACJA__________________________________________________
Jak obiecałem, zamieszczam aktualizację
doszły roślinki:
- Jawa moss
- Stringy moss
- Phoenix Moss
- Limnophila sessiliflora
(wszystkie od naszego kolegi z forum, nie piszę od kogo bo może sobie nie życzy)
Wymieniony korzonek.
Doszło nawożenie AquaArt CLASSIC + AquaArt FERRO na zmianę, raz na 48h
Myślę, że teraz jest atrakcyjniej, nie wiem tylko czym zapełnić pustkę po starej "kłodzie". Może jak mech się rozrośnie to jakiś kokos?
Samiczka Endler-ka od dwóch dni siedzi w kotniku bo wygląda już jak Hindenburg i lada dzień będą młode.
A oto nasza ozdoba salonu

) i nowa roślinka