• 25 Głosów - 3.96 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sklepy akwarystyczne na + i na -

Diskus Zoo Warszawa ul. Radzymińska 153

Super wyposażenie, największe akwaria hodowlane w Polsce. Olbrzymia ilość ryb Kilkaset gatunków, z każdego gatunku po kilkaset lub kilka tysięcy sztuk. Olbrzymi wybór roślin, pięknie utrzymanych. Sprzęt i wszystkie potrzebne rzeczy do kupienia na piętrze. Od pokarmów po filtry i akwaria.

Najrzadsze gatunki ryb dostępne od ręki. Możliwość sprowadzenia dowolnego gatunku ryby na życzenie klienta.

Fachowa obsługa, żadnych martwych ryb, bardzo rzadko jakiekolwiek ślimaki w roślinach.

Zdecydowanie 10/10

Jeśli potrzebujesz pomocy w założeniu akwarium lub szukasz kogoś kto może Ci założyć lub zrestartować akwarium. Pisz!

Jak dla mnie Discus ma podstawowy feler- CENY! Fakt, arowany i inne ciekawe gatunki są do kupienia od ręki, dla wielu ceny będą jednak zaporowe...

240 litrów

Oczywiście ceny są dość wysokie, ale nie są wyższe, a czasem niższe niż w każdym innym zoologicznym. A jakoś nieporównywalna Smile

Jeśli potrzebujesz pomocy w założeniu akwarium lub szukasz kogoś kto może Ci założyć lub zrestartować akwarium. Pisz!

Sklep "zoo karmy" Marki, na przeciwko M1 a dokładniej po drugiej stronie szosy.
sklep jak najbardziej na +
czysto,dosyć spory wybór ,obsługa miła i nie mogę powiedzieć że nie zna się na rzeczy. są tam również inne zwierzęta ,jest tak oddzielny dział z wędkarstwem . polecam

Radzymin ul. chyba stary rynek . nazwę sklepu zapomniałem bo nie byłem sporo czasu. sklep jak najbardziej na - . jak byłem tam ostatnio to w 4 akwariach było po 2-5 rybek, sklepik mały obsługa : jakaś babka co moim zdaniem nie zna się na rzeczy .są tam inne zwierzęta takie jak ;chomik,myszy,chyba papugi . akwaria nie za czyste, w tych akwariach 0 jakiegokolwiek żwirku ,0 roślin . odradzam . nie daleko od tego jest sklep o 100 % lepszy .

Jezeli ktos sie interesuje akwarystyka morska to bardzo duzy + dla sklepu "Akwarium-projekt"
ul. Pomorska 24 83-032 Pszczółki, tel do wlasciciela 535-582-815. Ceny sa bardzo przyzwoite, wiedza Pana prowadzacego sklep ogromna, byly pracownik Oceanarium. Nie wciska kitu, proponuje to co wg niego stanowi najlepsze rozwiazanie (lecz nie kosztem zarobku dla siebie).

Sklep na wielgachny minus moim zdaniem to sklep zoologiczny w TESCO na Warszawskim Ursynowie, ceny zaporowe za filtr minikani 120 krzyknęli 210zł za 80 chcieli 190zł, mają dział akwarystyczny(przewarzający), wędkarski, dla piesków, kotków itp. Cały towar wciskany jest klientom w celu zarobku, jest tylko jeden chłopak który jest w stanie rozsądnie pomóc ale po rozmowie z nim mam wrażenie że on też bije się z myślami co lepsze dobrze sprzedać czy mądrze doradzić ogólnie odradzam!!!

JESTEM NOWICJUSZEM, WSPARCIE WIEDZĄ MILE WIDZIANE

Wink 

Łowicz Big Grin.

Ul.Podrzeczna sklep 'Pasja'
1.Nie karmią ryb
2.Bojowniki w Kubkach 125ml
3.Czyte Akwaria
4.NAJWIĘKSZY MINUS-FACET SPRZEDAJE LĄDOWE ROŚLINY JAKO AKWARIOWE
5.Niestety ale proponują trzymanie ryb w kulach
6.Jest i 2óch-Kobieta (jego siostra) i Facet (jej brat) oboje mają ok. 35-50lat i niestety wciskają kity o rybach ,a i bywają jeszcze ich dzieci (20lat około) nie radze kupować w Pasji jak one są bo nie umieją wlać ryby do torebki ,ani nie wiedzą o czym mówią.
7.DROGO

Ul.Bolimowska ,Sklep Wędkarski.
1.Facetka chamska,miła tylko dla osób w jej wieku (męża chyba szuka Big GrinTongue)
2.Sprzedaje tanio ryby choć w ciągu roku ceny prawie 2x wzrosły.
3.Kobieta nie wie o czym mówi.
4.Bojowniki nie są w kuli
5.Mało gatunków,raz na pół roku są pielęgniczki kakadu, a takto same pospolite gatunki.
6.Kupuje molinezje po 2zł ok.5cm ale za 1zł/szt. moich molinezji 3,5/4cm nie wzieła ,chciała dać 50gr- 50gr za 4miesięczny odchów molinezji może se pani w .....
7.Potrafi nieźle wkurzyć.
8.TANIO,ale z dniem na dnia coraz gorzej

Ul.Obok Polo 'REKIN'
1.Facet wie o czym gada.
2.Nie skupuje ryb od kolegów ani od kogo innego niż na giełdach.
3.Bardzo miły
4.Bardzo oryginalne rybki,ma wszystko , co u mnie WIELKI +
5.Mógłby mieć jeszcze pielęgniczek więcej.
6.Jest facet 40lat ok. i jego polecam i jeszcze taki dziadek ok. 60-70lat- nie polecam kupować u niego jak on jest bo wciska kit i nie wie o czym mówi.
7.Duży wybór roślin
8.Duże ryby
9.DROGO.

Trójkątny Rynek sklep obok 'Jasia i Małgosi'
1.Ryby zdychają w domu ,a u nich żyją (podejrzane)
2.Udają że nie stać ich na grzałki
3.Bojowniki w kuli
4.Nie mają roślin
5.Żadne z ich rodziny nie ma groszu wiedzy o rybach które sprzedaje
6.Jeżeli u nich nic nie kupisz nie jesteś mile widziany
7.Ta babka ok. 40l zdradza swojego męża,ale to taka mała informacja.
8.CENY ŚREDNIE

Ogólnie to tylko w Pasji są największe trupy i w Tym ostatnim sklepie.
Polecam te wszystkie sklepy oprócz tego Na bolimowskiej.

Pozdro Smile

240l :
Andinoacara rivulatus 1+1
Thorichthys meeki 1+1
Heros efasciatus gold (red) 1+1
37,5l :
4+2 Gupik :)

Sklep w Białej Podlaskiej na Ul.Moniuszki 43
Zoo Centrum. Sklep zoologiczno - wędkarski.

Dostatecznie zaopatrzony (przynajmniej w porównaniu do innych zoologów z tego miasta), jak czegoś nie mają to sprowadzą. Ryby w przyzwoitych warunkach, w każdym akwa sporo żywych roślin. Trafiłem na sprzedawczynię która się raczej zna na tym co robi. Minusem są jak dla mnie ceny, 10-15zł nie będę płacił za rybę którą u konkurencji za 3-5zł kupię. Ale wybór ryb nawet, nawet...

Sklep Warszawa - Ursus Sklep Zoologiczny Apisto ul. Dzieci Warszawy 29.

Sklep jak dla mnie na PLUS "+", ryby i rośliny w dobrych cenach, spory wybór ryb. Ceny jak na realia Warszawy i te okolice niskie. akwaria wyglądają na zadbane, jeśli nie ma jakichś rybek a klient jest zainteresowany to można zamówić i sprowadzą. Sprzedawczyni nie sprzedaje rybek które są na kwarantanie.. Bardzo miła sprzedawczyni mówi z sensem i nie wciśka kitu... jak czasem się zdarza Smile

Legnica, Sklep w pasażu REAL. Wszedłem - zobaczyłem bojowniki (20szt) każdy w kubeczku z którego odparowała woda do głębokości 2cm - zj....m sprzedawczynie przy innych klientach - wyszedłem i już tam nie wrócę!!!
Odradzam zakup nawet karmy dla chomika!

Skocz do: