• 14 Głosów - 3.93 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[200l] Nowa aranżacja aleksandra84

Dla mnie bomba Smile Szkoda że mojemu baniakowi, moja 3 tygodniowa nieobecność tak na dobre nie wyszła.
Bardzo mi się podoba, ale złap zaraz za nożyczki, widzę że Skalary zaraz nie będą miały gdzie pływać...

No właśnie się zbieram ale jakoś mi nie wychodzi hehehSmile
Skalary dobrały się w 2 pary! Pewnie po dzisiejszej podmiance będę miała ikrę. Smacznego rybki!!!

Dla mnie bomba...zadziwiające w skalarach jest to że ich narybek jak jest już mini miniaturką rodzica to nadal nie widać jakie będzie miał ubarwienie Big Grin

240l :
Andinoacara rivulatus 1+1
Thorichthys meeki 1+1
Heros efasciatus gold (red) 1+1
37,5l :
4+2 Gupik :)

Ładnie zarosło...Smile

mogę prosić o większe zdjęcie?? chciałbym sobie na tapetę ustawić Smile

Cieszę, się że się wszystkim podobaSmile Zastanawiam się teraz nad nawożeniem... I jedyne co mi przychodzi na myśl to pozostanie przy samym potasie... Po co przedobrzać skoro teraz jest super..

Bardzo ładnie,taka świeżość. A tak przy okazji pozdrawiam koleżankę.

Bardzo mi się podoba Twoje akwariumSmile Ja na Twoim miejscu nie kombinował już tylko podawał ten potas i tyle bo co za dużo to nie zdrowoWink

No i właśnie widać jak ogromną rolę odgrywa butla CO2 w akwarium. Istny gąszcz, bardzo efektowny Wink Możesz pomyśleć nad mieszanką nawozów, żeby było wszystkiego po trochu. Choć na samym dwutlenku będzie rosło jak głupie. Rośliny masz i tak w doskonałej kondycji Smile

Mała aktualka. PozdrawiamSmile

Uploaded with ImageShack.us

Skocz do: