• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wszystkiego Najlepszego

CHciałbym założyć taki temat żeby każdy składał tu życzenia innym osobom z jakiejś okazji.

NO to ja zaczynam BaRaNeK WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN ŻYCZĘ CI DUŻO KASY PIĘKNEGO I WYMARZONEGO AKWARIUM ORAZ RYBEK DUŻO SZCZĘŚCIA ZADROWIA I POMYŚLNOŚCI W KOLEJNYM ROKU TWOJEGO ŻYCIASmile

Akwarium 126l - towarzyskie

aquadesign, to co jest piękne.

Dziękuję Ci bardzo, i chciałbym życzyć wszystkim akwarystkom z forum najlepszego i najpiękniejszego akwa jakie tylko jest

Nie lubię kul, do kuli włóż sobie suszone
płatki róż albo cukierki! Staż 8 lat :)
Służę pomocą!:P
Piszę poprawnie po polsku.

Linki z niepotrzebnymi tematami lub powtarzającymi się, wysyłajcie na PW do moderatorów!! Ułatwicie moderatorom pracę a przy tym pomożecie utrzymać porządek na forum!

No to kolego wszystkiego najlepszego, spienienia Marzen i sukcesów akwarystycznych Big Grin

BaRaNeK 100 lat życzy bumboo

Dla Baranka Wszystkiego naj naj naj naj naj z okazji urodzinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oczywiscie jeszcze dla zobili wszystkiego najlepszego, spienienia Marzen i sukcesów akwarystycznych Wink

100 lat życzy bumboo Big Grin

ja też się dołączam

wszystkiego najlepszego ,to jest nie fer on jest starszy ode mnie o 2 dni Tongue

Nie chcę płacić za nic
Wolę kraść
Nie chcę piąć się w górę
Wolę spaść
Nie chcę o nic prosić
Wolę żądać
Na nikogo, na nikogo
Nie chcę się ozglądać

Chcę być nielegalny

frol napisał(a):wszystkiego najlepszego ,to jest nie fer on jest starszy ode mnie o 2 dni Tongue

Ha!! Ale starszyTongue

Dziękuję wszystkim za życzenia!!

Nie lubię kul, do kuli włóż sobie suszone
płatki róż albo cukierki! Staż 8 lat :)
Służę pomocą!:P

Linki z niepotrzebnymi tematami lub powtarzającymi się, wysyłajcie na PW do moderatorów!! Ułatwicie moderatorom pracę a przy tym pomożecie utrzymać porządek na forum!

NIe ma za co to wkącu był twój dzień Smile

Wszystkiego najlepszego frol Smileżyczę ci dużo szczęścia zdrowia pomyślności i dużo gości oraz prezentów i wymarzonego akwarium z rybkami też o jakich marzysz no i kasy .Poprostu wszystkiego naj naj naj SmileSmile

Skocz do: