• 14 Głosów - 3.93 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[200l] Nowa aranżacja aleksandra84

Aktualka. Akwarium zdążyło zarosnąć do tego stopnia, że liście od spody żyły w ciągłym cieniu... Wczoraj wzięłam się za ciachanie i wykarczowałam praktycznie połowę roślinek i je odmłodziłamSmile Stare i brzydkie końce poszły out i górę włożyłam z powrotemSmile Obsada się nie zmieniła, jedynie Edek został tu przeprowadzonySmile Goni łobuz skalary i puszy się do wszystkiego!!!
Coraz częściej chodzi mi po głowie zmiana aranżacji.... zobaczymySmile

Uploaded with ImageShack.us

Sorki za brudne szybySmileSmileSmile

Wow Jakie cudo...
A bojownik jaki piękny Big Grin zazdroszczę Ci Tongue

Ładny Bojek. Rotala niezbyt mi się podoba, pozatym fajnie ;]
Też ostatnio stwierdziłem że zmieniam aranż w 200l, ale u mnie skończyło się na słowach.

Rotala była w opłakanym stanie bo rosła w totalnym cieniu... Pod nadwódką i zmarniała... miała popalone stożki i wogóle masakraSmile To co zostało to może 5% z całości mam nadzieję, że teraz ładnie odbijeSmile

No cóż, ze względu na moją naturę akwa jest w fazie restartu SmileSmileSmile:SmileSmileSmileSmileSmile Za jakiś czas nowa odsłona.

Trawniczek jak ta lala,pieknie i zielonoSmile

Po co zmieniać coś, co jest już idealne? By by było jeszcze lepsze.
Swoją drogą to troszeczkę popsułaś mi plany, bo chciałem mój biornik urządzić w miarę mozliwości wzorując się na Twoim tylko bez restartu;p. Czekałem tylko aż mi rośliny wyjdą na prostą. Życzę powodzeniaSmile.

Ogarzysta

A czym popsułam Ci plany? Wzoruj się, ja zmieniam ze względu na roślinki... Szczerze mówiąc mam dość przycinania chwastów ( czyt. nadwódki i wąkrotki) co 3 dni, żeby reszta miała światłoSmile Poza tym kobieta zmienną jest. Ogólnie plan jest taki, żeby jedna strona była pusta w słupie wody a miała tylko trawnik z sitowia. A z drugiej strony masa korzeni baaardzo porozgałęzianych z roślinami rosnącymi w umiarkowanym tempieSmile

Z tym popsuciem planów to miała być ironia, ale chyba kiepsko mi wyszłaWink, ale mniejsza o nią. Będę niecierpliwie czekał an nową aranżację, bo brzmi naprawdę ciekawieSmile.

Ogarzysta

Ale to już było.... i nie wróci więcej... Hie hie hie Nowy aranż REaDYYYYYYY!!!! UFFF

Skocz do: