30.03.2011, 00:56
Nie załamuj się i dla pocieszenia odwiedź mój temat

Może żeby cie bardziej zadowoliło akwa to wywal te kamyczki
( proponuję wpompować trochę kasy w kostkę aquaela i tam zrobić super aranżacje ze skałek
)
Gdzie masz wylot wody z filtra? Może załóż deszczownię i skieruj ją prosto na taflę, będzie rozbijać kożuszek
Albo zainwestuj w skimer ( ponoć pomaga, nie wiem bo nie używam ale jak nie mam ruchu tafli to też mi się robi
)
Co do henia to osobiście wyjęła bym go, obrała z obumarłych listków i posadziła w duuuuużo drobniejszych kępkach co 1-2cm. Wygląda narazie tak, jak byś go prosto z koszyczka w kępce posadził. Do sadzenia polecam pęsetę ( jak nie masz długiej to zabierz żonie, mamie, babci etc. taka do brwi
) Będzie dużo łatwiej i nie załamuj się!!!!!!!!
AAAAAAA i nie lej już żadnej chemii - ja na zmętnienie lałam cristale i wszystko co mi w sklepie poradzili i miałam bagno stulecia!!! Jak wyżej zapraszam do mojego tematu hehehhehe

Może żeby cie bardziej zadowoliło akwa to wywal te kamyczki
( proponuję wpompować trochę kasy w kostkę aquaela i tam zrobić super aranżacje ze skałek
)Gdzie masz wylot wody z filtra? Może załóż deszczownię i skieruj ją prosto na taflę, będzie rozbijać kożuszek
Albo zainwestuj w skimer ( ponoć pomaga, nie wiem bo nie używam ale jak nie mam ruchu tafli to też mi się robi
)Co do henia to osobiście wyjęła bym go, obrała z obumarłych listków i posadziła w duuuuużo drobniejszych kępkach co 1-2cm. Wygląda narazie tak, jak byś go prosto z koszyczka w kępce posadził. Do sadzenia polecam pęsetę ( jak nie masz długiej to zabierz żonie, mamie, babci etc. taka do brwi
) Będzie dużo łatwiej i nie załamuj się!!!!!!!!AAAAAAA i nie lej już żadnej chemii - ja na zmętnienie lałam cristale i wszystko co mi w sklepie poradzili i miałam bagno stulecia!!! Jak wyżej zapraszam do mojego tematu hehehhehe