1
Ahoj załogo

jakiś czas temu postanowiłem wrócić do pasji z dzieciństwa i założyłem moje pierwsze dorosłe akwarium. Jak na razie jest 54l i zakończony proces dojrzewania, zdjęcia będą niebawem i na pewno się nimi pochwalę, wszelką krytykę oczywiście zniosę godnie jak przystało na starego wilka morskiego
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.02.2011, 19:11 {2} przez
Olek.)
2
Witam wszystkich. Jestem Andrzej i mam 25 lat. Jestem z najpiekniejszego miasta na mazurach- Ostróda.
37
Witamy wszystkich nowych.
Zapraszam do nowo powstałego działu:
->
http://www.akwaswiat.net/atlas-ryb-akwar...-f-59.html
Świetne rady z własnych hodowli dla początkujących.
Starych wilków zapraszamy do pomocy przy tworzeniu.
Każdy może stać się częścią Naszej encyklopedii.
2
Witam

Mam na imię Dominika. Jestem z 1997 roku (pisze rok a nie wiek, ponieważ on co 12 miesięcy się zmienia). Interesuję się jazdą konną i zwierzętami - w tym rybkami. Mam 3 koty, świnkę morską, chomika, dwie papużki oraz małe akwarium, a w nim strasznie malutko rybek.
Ostatnio kupiłam akwarium 240l i zarejestrowałam się na forum po to, aby uzyskać porady co do utrzymania i założenia takowego akwarium. Jeszcze nic z nim nie robiłam, stoi w pokoju nie ruszone. Rejestruję się na forum i od razu zarzucam was zestawem pytań - ale to w odpowiednim temacie.
0
Witam!
Mam na imię Agata. Jestem tu nowa, bo dopiero dzisiaj się tu zarejestrowałam

Mój rocznik: 1997. Kocham zwierzęta! Akwarystyką interesuję się od 3 lat, ale już "tak na poważnie" to dopiero od 1,5 roku. Mam akwarium 112 l, to tak bardziej neonkarium, bo właśnie są tam m. in neonki (dużo neonków)

Myślę, że nie będę aż tak dręczyła Was pytaniami
4
Witam powróciłem na wasze forum po paru miesiącach przerwy mam na imię Krzysiek mam 14lat i 112l. akwarium w którym chcę zmienić bardzo dużo rzeczy najlepiej zrobić restart w najbliższym czasie planuje założyć akwarium trochę mniejsze bo 25l
0
Cześć!
Jestem Danusia, mam 27 lat i powróciłam do hobby z dziecięcych lat.
Zakupiłam akwarium 54 litrów. Mimo tego, że trochę Was tu wcześniej poczytałam to już walnęłam gafę i kupiłam biały piasek malawi

A planowałam (i w sumie mam już) dwie roślinki. Nie wiem co z tego wyjdzie, zobaczymy.
Także roślinki są, wapień filipiński, filtr chodzi i czekamy, aż się wszystko wyklaruje.
Pozdrawiam!
4
Witajcie,pozwolicie że i ja sie przedstawie; Krystian ,Gdynia na obecną chwilę ;
akwa 240 litrow ,
Heros Rio nanay -3 szt ( młodziutkie )
Heros Red gold - 2 szt ( rownież mlodziutkie )
Bocja wspaniała -3 szt
Bocja striata -3 szt
Akara błekitna -para
Mekka - para
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
0
No to i ja się pragnę przywitać, na forum trafiłem przypadkowo szukając czegoś w necie i bardzo mnie zaciekawiło. Mam na imię Bartosz i pochodzę z Gorlic obecnie Trier (Niemcy)
1
Hej!
Mam na imię Roberto.
W planach mam 160l akwa