• 10 Głosów - 4.2 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[250L] Potęga korzeni i paletki (fotorelacja)(pierwsza ikra :)) KOLEJNA IKRA itd.itd.)

Już nie ma był restart.

To pokaż fotkiSmile

Może kieeeeeeeedyś. Chcę odpocząć od prawie wszystkiego a tym bardziej od rad ludzi co zaczynają lub są w trakcie tworzenia czegoś na wzór niby ideału większości. I tak tła nie zmieniłem więc na dzień dobry bym dostał nagany itp. Mnie się podoba i funkcjonuje zbiornik też ok więc niech przynajmniej mnie zadawala a innym oszczędzi paluszków by go ganić Smile

(12.02.2011, 23:45)toomeka@wp.pl napisał(a):  Może kieeeeeeeedyś. Chcę odpocząć od prawie wszystkiego a tym bardziej od rad ludzi co zaczynają lub są w trakcie tworzenia czegoś na wzór niby ideału większości. I tak tła nie zmieniłem więc na dzień dobry bym dostał nagany itp. Mnie się podoba i funkcjonuje zbiornik też ok więc niech przynajmniej mnie zadawala a innym oszczędzi paluszków by go ganić Smile
I tak trzymaj, w końcu to Twoje akwarium...Smile

To, co robisz dla siebie - umiera razem z Tobą. To co robisz dla innych - jest nieśmiertelne...

To chociaż na PW wyślij fotkę, ciekawa jestemSmile Poprzednie akwa było bardzo fajne więc mnie zżera jak jest teraz i jaka jest obsadaSmile

Z obsadą się ociągam choć wiem co chcę kupić ale jeszcze nie kupuję. Dlaczego? Sam nie wiem. Brak czasu by jechać na giełdę? Chcę wykorzystać go pożyteczniej? Z tym zdjęciem na PW pomyślę Smile

Witaj.
Przeczytałam Twój wątek i cóż mogę powiedzieć? Początki były bardzo burzliwe, ale cieszę się,że się nie dałeś. Ryby odwdzięczyły się ikrą i niezapomnianymi wrażeniami. W baniaku i mnie nie podobało się jedynie tło, za to genialne te korzenie (jakie to drzewo?).
Szkoda,że zakład zakończył wspaniałą przygodę z plackami. Cóż,czas iść dalej-bardzo,bardzo jestem ciekawa nowego baniaka- nie daj się prosić i wstaw foty...wierzę,że będzie na co patrzećSmile

Pozdrawiam.

daj foty na pw ... Proszę.

Mam 11 lat...

Czasem się myle ;)

AkWaRyStYkA
Moja Pasja ;*

https://aquaforumlublin.fora.pl/

Kurcze właśnie przeczytałem cały wątek, i prawie umieram z ciekawości co się tam dzieje. Może dasz już jakieś zdjęcia, myślę, że już nikt się nie odważy powiedzieć coś na temat tła Big Grin (bo to by świadczyło o nim samym [mnie w ogóle nie przeszkadzało] ) Smile

(12.02.2011, 23:45)toomeka@wp.pl napisał(a):  Może kieeeeeeeedyś. Chcę odpocząć od prawie wszystkiego a tym bardziej od rad ludzi co zaczynają lub są w trakcie tworzenia czegoś na wzór niby ideału większości. I tak tła nie zmieniłem więc na dzień dobry bym dostał nagany itp. Mnie się podoba i funkcjonuje zbiornik też ok więc niech przynajmniej mnie zadawala a innym oszczędzi paluszków by go ganić Smile

Eeeee nie marudź, tylko wstawiaj foty Tongue
Bo ja tu hoduje lotosa dla Ciebie, a Ty fochy robisz Big Grin Tongue Wink

Skocz do: