31.01.2011, 16:50
(26.01.2011, 01:00)Kondziu360 napisał(a): Na temat JBL AquaBasis Plus czytałem wiele dobrych opinii, postanowiłem więc kupić ten substrat. Akwarium na jego bazie zalałem dziś, więc nic sam od siebie powiedzieć nie mogę.
Może tyle że mój znajomy też ma to podłoże, i je sobie chwali.
Za worek 5l zapłaciłem 44zł. Wydaję mi się że jest to lepszy wybór niż Aquael. Ale pewnie ilu użytkowników, tyle opinii...
I na jednym i na drugim podłożu widziałem piękne roślinniaki. Poszperaj po forach
Tutaj mini recenzja Aquael Acti Substrate PRO
http://www.akwaswiat.net/dobre-zle-podlo...19337.html
W takim razie czekam z niecierpliwością na twoją opinie na temat JBL AquaBassisPlus
Ja planuje restart baniaka zrobić na wiosnę więc zbieram informację i opinie. Drogo zapłaciłeś za worek, ja znalazłem za 32,53 i do tego gratis JBL Ferropol (nawóz w płynie). Otóż masz reację, że ile użytkowników tyle opinii. Ale podłoża porównują ze sobą, a i cena jest podobna. Pozdrawiam Kondziu360 i powodzenia ze zbiornikiem

(26.01.2011, 01:00)Kondziu360 napisał(a): Na temat JBL AquaBasis Plus czytałem wiele dobrych opinii, postanowiłem więc kupić ten substrat. Akwarium na jego bazie zalałem dziś, więc nic sam od siebie powiedzieć nie mogę.
Za worek 5l zapłaciłem 44zł. Wydaję mi się że jest to lepszy wybór niż Aquael. Ale pewnie ilu użytkowników, tyle opinii...
I na jednym i na drugim podłożu widziałem piękne roślinniaki. Poszperaj po forach
Tutaj mini recenzja Aquael Acti Substrate PRO
http://www.akwaswiat.net/dobre-zle-podlo...19337.html
W takim razie czekam z niecierpliwością na twoją opinie na temat JBL AquaBassisPlus
Ja planuje restart baniaka zrobić na wiosnę więc zbieram informację i opinie. Drogo zapłaciłeś za worek, ja znalazłem za 32,53 i do tego gratis JBL Ferropol (nawóz w płynie). Otóż masz reację, że ile użytkowników tyle opinii. Ale podłoża porównują ze sobą, a i cena jest podobna. Pozdrawiam Kondziu360 i powodzenia ze zbiornikiem

od Kondzio360 "Na temat JBL AquaBasis Plus czytałem wiele dobrych opinii, postanowiłem więc kupić ten substrat. Akwarium na jego bazie zalałem dziś, więc nic sam od siebie powiedzieć nie mogę.
Za worek 5l zapłaciłem 44zł. Wydaję mi się że jest to lepszy wybór niż Aquael. Ale pewnie ilu użytkowników, tyle opinii..."
W takim razie czekam z niecierpliwością na twoją opinie na temat JBL AquaBassisPlusBig Grin Ja planuje restart baniaka zrobić na wiosnę więc zbieram informację i opinie. Drogo zapłaciłeś za worek, ja znalazłem za 32,53 i do tego gratis JBL Ferropol (nawóz w płynie). Otóż masz reację, że ile użytkowników tyle opinii. Ale podłoża porównują ze sobą, a i cena jest podobna.
Pozdrawiam Kondziu360 i powodzenia ze zbiornikiemSmile